Κεντρική Διεθνή Ξέσπασμα Μπάλντγουιν στα social media

Ξέσπασμα Μπάλντγουιν στα social media

Μπάλντγουιν Ουέιντ

Δίχασε τον κόσμο της Μακάμπι η γυναίκα του Μπάλντγουιν.

Μια ανάρτηση της γυναίκας του Ουέιντ Μπάλντγουιν ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση τόσο των Ισραηλινών όσο και του παίκτη της Μακάμπι. Το χρονικό της υποθέσης λέει πως η γυναίκα του Μπάλντγουιν αναδημοσίευσε μία ανάρτηση ή οποία ήταν υπέρ της Παλαιστίνης. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση από πλευράς Ισραήλ, στη συνέχεια η αρχική αναδημοσίευση αποσύρθηκε αλλά ο Ουέιντ δεν άντεξε την κριτική στον ίδιο και την οικογένειά του και ξέσπασε στα social media.

Η ανάρτηση της συζύγου του Μπάλντγουιν: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι πολύ σημαντικό. Αγαπώ το Ισραήλ, αγαπώ τους Ισραηλινούς μου γείτονες, έζησα έναν χρόνο εκεί και ο δεύτερος γιος μας γεννήθηκε εκεί. Όταν με ρωτούν ποιο είναι το αγαπημένο μου μέρος, απαντώ το Ισραήλ. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους, τους καλύτερους ανθρώπους, τόσοι πολλοί έχουν βοηθήσει εμένα και την οικογένειά μου από τη στιγμή που ήρθαμε. Πλέον το θεωρούμε σπίτι μας.
Η ανάρτηση που έκανα ήταν προς τους φίλους και την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, με σκοπό να πει πως τα προβλήματα δεν είναι τόσο μεγάλα όσο δείχνουν. Ήταν λάθος μου να αναδημοσιεύσω την ανάρτηση αυτή για να στείλω αυτό το μήνυμα. Θέλω να κάνω σαφές πως αυτό που έκανε η Χαμάς στο Ισραήλ, να σκοτώνει και να κάνει απαγωγές, είναι αδιανόητο. Γι’ αυτό και από τις 7 Οκτωβρίου είχα κάνει μια σχετική ανάρτηση για το Ισραήλ. Ζητώ συγνώμη που δεν πρόσεξα περισσότερο την πηγή».

Η ανάρτηση του Μπάλντγουιν: «Δεν κάνω πολιτική, αλλά αφήστε με να το ξεκαθαρίσω. Εξαιτίας της Χαμάς, αναγκαστήκαμε εγώ και η οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου να φύγουμε από τη χώρα που αποφασίσαμε να κάνουμε σπίτι μας για τρία χρόνια. Ανάγκασαν την ομάδα μας να αντιμετωπίσει δυσκολίες, μας στέρησαν τους φιλάθλους μας και προκάλεσαν προβλήματα σε κάθε άνθρωπο εκτός της Μακάμπι. Εξακολουθούμε να αφιερώνουμε την ενέργεια και το πάθος μας στη Μακάμπι και το Ισραήλ. Αν ποτέ ισχυριστείτε ότι είμαι οπαδός της Χαμάς, άντε γ@@@@@τε! Όλη μου την καριέρα δούλεψα σκληρά για να βρω ένα σπίτι και το βρήκα στο Ισραήλ. Εγώ και η οικογένειά μου έχουμε δώσει ό,τι έχουμε στην ομάδα και ό,τι αντιπροσωπεύει και μέσα από όλη αυτή την κατάσταση από τις 7 Οκτωβρίου, παλεύουμε να συνεχίσουμε τη σεζόν μας με περηφάνια και τιμή για τον κόσμο του Ισραήλ».

Ουέιντ Μπάλντγουιν

Ουέιντ Μπάλντγουιν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…