Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μάικ Τζέιμς: «Ήθελαν να με κρατήσουν στον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Μάικ Τζέιμς: «Ήθελαν να με κρατήσουν στον Παναθηναϊκό, αλλά…»

mike james jpg e1696192150361

Ο Στον λόγο που δεν παρέμεινε στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο  Μάικ Τζέιμς.

Ο Μάικ Τζέιμς σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Μέσα της Σερβίας μίλησε για τον Κέμπα Γουόκερ αλλά και στο γιατί δεν είχε παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος παίκτης:

Για την ένταξη του Κέμπα Γουόκερ: «Τα πάμε καλά εκτός γηπέδου αλλά για μέσα στο παρκέ δεν έχω ιδέα ακόμα. Τόσο με τον Κέμπα όσο και με τον Τζόρνταν (σ.σ. Λόιντ) δεν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί στο γήπεδο. Οπότε πρέπει να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε στο παρκέ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε τη χημεία μεταξύ μας και να δούμε και ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του Γουόκερ».

Σε ερώτημα σχετικά με το γεγονός ότι έχει παραμείνει στην Μονακό για περισσότερο από δύο σεζόν, ο έμπειρος παίκτης απάντησε:

«Μετά τη πρώτη σεζόν στη Μπασκόνια είχε έρθει η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Στη δεύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ότι δεν με ήθελαν, απλά τα οικονομικά της εποχής ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ενωμένο τον κορμό της ομάδας.

Και εγώ ήμουν απλώς ένας από τους ανθρώπους που δεν είχαν τα χρήματα να κρατήσουν. Μετά στην ΤΣΣΚΑ προφανώς είχα κάποια οικογενειακά προβλήματα. Σε κάθε φάση της ζωής σου συμβαίνουν κάποια πράγματα. Και τώρα είμαι σε αυτή φάση..»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…