Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λούντζης: «Να μην αφήσουμε τη Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της» (vid)

Λούντζης: «Να μην αφήσουμε τη Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της» (vid)

Μιχάλης Λούντζης

Στην αμυντική προσήλωση του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Λούντζης.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεκινήσει με απόλυτη προσήλωση στην άμυνά του, κατά τον Μιχάλη Λούντη, το αυριανό (13/10, 21:15) παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στη Media Day, ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να βγάλει «σκληράδα» στο γήπεδο και να μην αφήσει τους Ισπανούς να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη:
Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Μιλάμε για μια πάρα πολύ ταλαντούχα ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε από νωρίς, είναι να βγάλουμε τη σκληράδα που διαθέτουμε και με την οποία ξεκινάμε τα παιχνίδια.

Να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να έχουμε συνέχεια μια επαφή μαζί τους και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Γιατί αν τους αφήσουμε ελεύθερους, μπορούν να παίξουν ένα πάρα πολύ καλό ματς».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και αν επηρεάζεται από τους τραυματισμούς: «Σίγουρα δεν είναι ωραίο και καλό για μια ομάδα να μην έχει όλους τους παίκτες της. Και γι’ αυτούς που παίζουν, και για τα παιδιά που μπορεί να αισθάνονται περίεργα με τον τραυματισμό, επειδή δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα για οποιοδήποτε λόγο, αλλά δυστυχώς στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν κι οι τραυματισμοί.

Δόξα Τω Θεώ, τα παιδιά δεν έχουν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Θα είναι κοντά μας πάρα πολύ σύντομα, τους περιμένουμε και πραγματικά περιμένουμε να είμαστε ξανά όλοι μαζί, η ομάδα σύσσωμη ώστε να δείξουμε και όλοι μαζί τί μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ».

Για το αν είναι έτοιμος για έξτρα… δουλειά λόγω της απουσίας Γκος και ΜακΚίσικ: «Πάντα είμαι έτοιμος, οπότε, ναι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

«Λύγισε» ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για την στήριξη της»

«Λύγισε» ο Βασίλης Σπνούληε κατά την βράβευση του. Ο Βασίλης Σπανούλης παρέλαβε στα χέρια …