Κεντρική NBA Λόρεν Χόλιντεϊ: «Είναι περισσότερο από δουλειά»
NBA

Λόρεν Χόλιντεϊ: «Είναι περισσότερο από δουλειά»

Χολιντέι Λορέν

Η σύζυγος του Τζρου Χόλιντεϊ εκφράζει τη δική της θέση για την ανταλλαγή του.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως οι σύζυγοι των αθλητών απολαμβάνουν απλώς μία άνετη ζωή και το μόνο που τις απασχολεί είναι πώς να ξοδεύουν χρήματα. Ναι, δυστυχώς αυτή είναι η άποψη και όχι μόνο για τις συζύγους των αθλητών, όσο και αν θεωρούμε πως έχουν αλλάξει οι καιροί.

Έρχεται όμως η Λόρεν Χόλιντεϊ, η σύζυγος του Τζρου, πρώην διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, να… ξεσπάσει με μια δημοσίευση στο Instagram παραθέτοντας τη δική της πλευρά για την ανταλλαγή του μέχρι πρότινος παίκτη των Μπακς και νυν των Σέλτικς. Και να αναδείξει τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η ξαφνική απόφαση των υπευθύνων του Μιλγουόκι.

Ανάμεσα σε αυτές που σχολίασαν τη δημοσίευσή της, είναι και η γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, η οποία έγραψε: «Αγαπώ το πόσο ευάλωτη νιώθεις και σε αγαπώ περισσότερο γι’ αυτό. Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκε αυτό Λορέν».

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η Λόρεν Χόλιντεϊ:
«Δεν είναι προσωπικό, είναι δουλειά. Σπανίως ισχύει αυτό στη ζωή. Απλώς δεν θέλουμε να δούμε τι είναι αυτό που το κάνει προσωπικό.

Συζήτησα αρκετά πριν αποφασίσω να γράψω. Αλλά το να είμαι ευάλωτη με βοηθάει να γιατρευτώ. Δεν είναι κάτι καινούριο. Έχουμε ξαναπαραχωρηθεί με ανταλλαγή. Κάθε φορά ένιωθα διαφορετικά, αλλά αυτή τη φορά με διέλυσε.

Δεν το γράφω αυτό για να κερδίσω συμπάθειες. Δεν το γράφω για να κάνω επίθεση σε κανέναν. Το μοιράζομαι ώστε ο κόσμος να δει τους ανθρώπους πίσω από τις ανταλλαγές. Επειδή – σε αντίθεση με τα κλισέ – είναι προσωπικό, επειδή επηρεάζονται ζωές ανθρώπων. Ποτέ δεν είναι ‘απλώς δουλειά’.

Η κόρη μας ξεκίνησε στην πρώτη τάξη πριν από έναν μήνα. Ο γιος μας ξεκίνησε προνήπιο. Τα παιδιά μας πάνε σχολείο με άλλα παιδιά των Μπακς. Οι μπαμπάδες τους τους πάνε και τους γυρίζουν σχολείο. Οι άλλες σύζυγοι των Μπακς είναι αυτές που γυμνάζομαι μαζί, αυτές που εμπιστεύομαι, που με στηρίζουν. Μαζευόμασταν να διαβάσουμε τη βίβλο και μοιραστήκαμε πολλά χαμόγελα και δάκρυα.

Για να μην αναφέρω τη σχέση που χτίσαμε με την εκκλησία, την κοινότητα. Όλα αυτά είναι προσωπικά για εμάς. Είναι η ζωή μας. Δεν υπάρχει δουλειά σε αυτό.

Την Τετάρτη, ο σύζυγός μου πήγε για ύπνο. Ξύπνησε με τα νέα ότι έχει παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Χωρίς προειδοποίηση, ούτε καν συζήτηση ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Απλώς ότι τελείωσε. Τώρα πρέπει να προχωρήσει επειδή ‘δεν είναι προσωπικό, αλλά δουλειά’.

Δεν το μοιράζομαι αυτό ζητώντας κάτι. Το μοιράζομαι για να πω ότι είμαστε άνθρωποι, των οποίων τα παιδιά δημιουργούν φιλίες με άλλα παιδιά στην κοινότητά μας, είμαστε άνθρωποι που εκτιμάμε την οικογένεια και τις φιλίες, που επενδύουμε στις πόλεις που μένουμε. Δεν παίρνουμε μόνο πράγματα, αλλά δίνουμε κιόλας τα πάντα.

Οπότε, ναι, είναι περισσότερο από δουλειά. Όχι επειδή νιώθουμε προσβολή από αυτό, αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι, φτιάχνουμε σχέσεις, όνειρα και φιλίες εκεί που παίζουμε.

Όσο το γράφω αυτό, πενθούμε για την απώλεια όλων αυτών, αλλά γιορτάζουμε για την ελπίδα και τη χαρά που έχουμε μπροστά μας. Η ωρίμανση έρχεται με το να αφήσουμε τους εαυτούς μας να αισθανθούμε τον πόνο τώρα και να τον μετατρέψουμε σε δύναμη για να προχωρήσουμε. Αυτοί είμαστε και αυτοί θα είμαστε πάντα.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου δεν θα κρυβόμασταν πίσω από τη δουλειά και δεν συμπεριφερόμασταν στον καθένα σαν εμπόρευμα, αλλά τους βλέπαμε σαν πολύτιμα κομμάτια της κοινότητας που υπηρετεί ο ένας τον άλλο σε ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό.

Φανταστείτε αν δεν έβλεπαν τους αθλητές ως δολάρια, φανταστείτε να επενδύαμε σε αυτούς τους ανθρώπους ως υπέροχη δύναμη για το καλό. Αν είχαμε τις ίδιες απαιτήσεις για τους εαυτούς μας στην καθημερινότητά μας όπως έχουμε για κάθε αθλητή που μπαίνει στο γήπεδο. Περιμένουμε προσπάθεια, συγκέντρωση, ακεραιότητα χαρακτήρα. Περιμένουμε κάτι σπουδαίο. Τι θα γινόταν αν οι απαιτήσεις μας από τη δουλειά ήταν οι ίδιες; Με άλλα λόγια, φανταστείτε αν ήταν προσωπικό ΚΑΙ δουλειά. Αυτό τον κόσμο θέλω να δημιουργήσω».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Holiday (@laurenholiday12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …