Κεντρική Γυναίκες Στον Πρωτέα Βούλας ο Δεσποτάκης

Στον Πρωτέα Βούλας ο Δεσποτάκης

Δεσποτάκης

Στο «τιμόνι» του Πρωτέα ο Δεσποτάκης.

Η Διοίκηση του Πρωτέα Βούλας με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασάς της με τον τεχνικό, Μάριο Δεσποτάκη, με τον Σταμάτη Τσαντέ, assistant coach αλλά και με τον Σωτήρη Γραικό, γυμναστή της  ομάδας για τη σεζόν 2023-24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«📣✍️ Ο Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Μάριο Δεσποτάκη, για τη Γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α1».

🗣️Όπως δήλωσε ο coach: “Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που βρίσκομαι στην οικογένεια του Πρωτέα Βούλας, ενός ιστορικού συλλόγου, με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ. Η φιλοσοφία προώθησης των Ελληνίδων αθλητριών, είναι η σωστή λογική για το μπάσκετ γυναικών στην χώρα μας  και σε προπονητικό επίπεδο, το θεωρώ πρόκληση. Εύχομαι να έχουμε μια ενδιαφέρουσα μπασκετική σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας.”

«➡️ Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Τσαντέ, assistant coach και με τον Σωτήρη Γραικό, γυμναστή της  ομάδας, οι οποίοι θα είναι άμεσοι συνεργάτες του coach Δεσποτάκη.

🏀 Καλωσορίζουμε τον coach Μάριο Δεσποτάκη, τον Σταμάτη Τσαντέ και τον Σωτήρη Γραικό στην οικογένεια του Πρωτέα και τους ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες»! 💪

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…