Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός

Παπανικολάου Ολυμπιακός

Η Ζαλγκίρις είναι ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός θα δώσει απόψε (21:15) το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα και στους 14 παίκτες που έχει μαζί του στην Κύπρο, από τη στιγμή που τα προβλήματα τραυματισμών ανήκουν στο παρελθόν.

Ο αποψινός αλλά και ο αυριανός αγώνας με αντίπαλο τη Μακάμπι θα είναι τα δύο δυνατά τεστ των «ερυθρολεύκων» μία εβδομάδα πριν το Super Cup στη Ρόδο, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Το πρόγραμμα του «Νεόφυτος Χανδριώτης»:
Παρασκευή 22/09
19:00 Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας (Cosmote Sport 4)
21:15 Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις Κάουνας (Cosmote Sport 4)

Σάββατο 23/09
16:45 Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις Κάουνας (Cosmote Sport 4)
19:00 Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Cosmote Sport 4)

Δηλώσεις για το τουρνουά της Κύπρου έκανε ο Φίλιπ Σούντουρλιτς, πρώην General Manager του Ερυθρού Αστέρα και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, στο πλευρό του προέδρου της διοργανώτριας ΕΘΑ Έγκωμης, Πανίκου Κωνσταντίνου.

«Χαιρόμαστε πραγματικά και νιώθουμε τεράστια τιμή καθώς τέσσερις ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague, ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι, ο Ερυθρός Αστέρας και η Ζάλγκιρις θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, επιβεβαιώνοντας ότι το «Νεόφυτος Χανδριώτης» αναπτύσσεται. Το έχουν εμπεδώσει οι ομάδες που συμμετέχουν κάθε χρόνο. Η Κύπρος προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα, είναι μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ και το έχει αγκαλιάσει.

Περιμένουμε αγώνες υψηλού επιπέδου και όμορφη ατμόσφαιρα στις εξέδρες. Ελπίζω πως όλοι όσοι δουν τους αγώνες από το γήπεδο ή την τηλεόραση, να απολαύσουν το θέαμα! Απευθύνω κάλεσμα σε όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ στην Κύπρο, να έλθουν και να απολαύσουν αυτές τις τέσσερις σπουδαίες ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …