Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κορασίδων: Το Ευρωπαϊκό U16 μέσα από το δικά τους μάτια

Κορασίδων: Το Ευρωπαϊκό U16 μέσα από το δικά τους μάτια

u6 korasidwn jpg e1692552033675

Το μήνυμα της Εθνικής Κορασίδων U16.

Η Εθνική Κορασίδων κατάφερε την τελική ευθεία να πετύχει το στόχο της. Έγινε καλύτερη μέσα από τη διαδικασία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμπειρία και έμεινε στην κατηγορία των… μεγάλων.

Το καθένα από τα 12 κορίτσια που πάλεψαν και πέτυχαν το στόχο τους έγραψε το δικό της σύντομο μήνυμα για την διοργάνωση και την ομάδα που έγινε οικογένεια όπως υπογραμμίζουν όλες…

Αναστασία Γιάνταη

«Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω με λίγα λόγια αυτό που ζήσαμε. Η εμπειρία αυτή ήταν μια από τις καλύτερες σε όλη μου τη ζωή. Ό,τι  ζήσαμε ήταν έντονο: Η περηφάνεια, η στενοχώρια, η χαρά, ο ενθουσιασμός. Έγινα πολύ καλύτερη ως παίκτρια και ως άνθρωπος, γιατί είχα ανθρώπους γύρω μου που δεθη΄καμε πολύ, που γίναμε μια οικογένεια αυτόν τον ενάμιση μήνα και πιστεύω πως αυτός ο δεσμός θα κρατήσει για πάντα».

Μελίνα Καρρά

«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν μια αξέχαστε εμπειρία και νιώθω πολύ τυχερή που την έζησα, ειδικά με αυτήν την ομάδα. Αισθάνομαι περήφανη για εμάς, που παλέψαμε μέχρι το τέλος και πετύχαμε το στόχο μας».

777

Μυρτώ Λιανούδη

«Αυτό το Ευρωπαϊκό ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλες μας. Αισθάνομαι περήφανη που μαζί με τις συμπαίκτριές μου πετύχαμε το στόχο που είχαμε βάλει απ’ την αρχή. Επίσης, είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να ζήσω όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές μαζί με την ομάδα μας και είμαι σίγουρο πως σε μερικά χρόνια θα θυμόμαστε όλες αυτές τις ιστορίες και θα γελάμε».

Βασιλική Χωλοπούλου

«Οι καλύτερες 40 μέρες της ζωή μου! Γίναμε οικογένεια και δημιουργήσαμε σχέσεις ζωής! Ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο. Σας αγαπώ όλους!»

Φωτεινή Σύρπα

«Ένα καλοκαίρι γεμάτο χαρές, λύπες, εμπειρίες και πολύ μπάσκετ, μαζί με τους καλύτερους προπονητές και τις καλύτερες συμπαίκτριες. Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε μαζί και γι’ αυτά που έπονται. Σας αγαπώ ομάδα!»

888
Κορασίδων: Το Ευρωπαϊκό U16 μέσα από το δικά τους μάτια 6

Ηλέκτρα Πολυχρονοπούλου

«Ήταν μια φοβερή εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις. Γνωρίσαμε και μάθαμε νέα πράγματα που θα μας συνοδεύουν για πάντα από εδώ και πέρα. Αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον και παραμείναμε μαζί μέχρι το τέλος, στις χαρές και στις λύπες, στα καλά και στα δύσκολα και αυτό τελικά μέτρησε πιο πολύ από όλα τα άλλα. Μεγάλη αγάπη γι’ αυτήν την ομάδα!»

Ειρήνη Πατσιατζή

«Τι είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λοιπόν; Ευρωπαϊκό για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία με μοναδικά άτομα. Το συναίσθημα όταν ακούς τον Εθνικό Ύμνο είναι μοναδικό. Ανατριχίλα και δέος. Την διοργάνωση, λοιπόν, δεν θα ήθελα να τη ζήσω με άλλα άτομα. Οι εμπειρίες και τα μαθήματα που πήρα θα με ακολουθούν για πάντα. Δεν ήμασταν απλά μια ομάδα, ήμασταν μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

555
Κορασίδων: Το Ευρωπαϊκό U16 μέσα από το δικά τους μάτια 7

Αγγέλα Παπαγιαννάκη

«Αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα. Η κούραση, η πίεση, οι χαρές, οι λύπες, οι ήττες, οι νίκες. Όλα αυτά είναι όμως αυτά που μας κράτησαν ως ομάδα και όλες είχαμε τον ίδιο στόχο. Απερίγραπτη εμπειρία».

Σοφία Καζάκη

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Τα συναισθήματα εναλλάσσονταν διαρκώς: Ήττες-νίκες, χαρές-λύπες. Κι έτσι μέσα από όλα αυτά χτίσαμε μια οικογένεια που στα δύσκολα βγήκε μπροστά δίχως να χωριστεί δευτερόλεπτο και τα κατάφερε. Η οικογένεια αυτή έμεινε ενωμένη μέχρι τέλους. Ήταν μια εμπειρία ζωής».

Ειρήνη Ανδρέου

«Το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό, γεμάτο μπάσκετ. Τα συναισθήματα ήταν πολλά… Οι νίκες, οι ήττες, οι λύπες, οι χαρές, η κούραση ήταν αρκετά ώστε να χτίσουν μια ομάδα – οικογένεια… Ήταν μια αξέχαστε και μοναδική εμπειρία. Ήταν μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία ζωής με ανθρώπους ξεχωριστούς και μοναδικούς. Ήμασταν όλοι μια οικογένεια».

444
Κορασίδων: Το Ευρωπαϊκό U16 μέσα από το δικά τους μάτια 8

Βικτωρία Σταθοπούλου

«Τρομερή εμπειρία το φετινό καλοκαίρι. Έχοντας τέτοιο επιτελείο, τέτοιες συμπαίκτριες και τέτοιο κλίμα. Με την προετοιμασία που κάναμε πετύχαμε το στόχο μας και το κυριότερο αποκτήσαμε μια καινούρια οικογένεια εμείς οι παίκτριες, οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο που ήταν κοντά μας και έτρεχε να μας βοηθήσει σε ό.τι χρειαζόμαστε».

Δέσποινα Φωτεινή Μπαλτζή

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν μοναδικό και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Ευχαριστήθηκα όλη την διαδικασία από την προετοιμασία μας, τα ταξίδια και εννοείται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την επίτευξη του στόχου μας, μαζί με τα κορίτσια και το επιτελείο με το οποίο δεθήκαμε ως οικογένεια. Φεύγω από εδώ γεμάτη εμπειρίες που ελπίζω να με κάνουν καλύτερη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…