Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Χατζηδάκης: «Έχουμε γίνει οικογένεια – Σκεφτόμαστε μόνο την Ιορδανία»

Χατζηδάκης: «Έχουμε γίνει οικογένεια – Σκεφτόμαστε μόνο την Ιορδανία»

hatzidakis jpg e1692718423403

Ανυπομονεί να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα ο Χατζηδάκης.

Ο Μανόλης Χατζηδάκης είναι ένας ακόμη παίκτης που άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στα «παράθυρα» και κέρδισε θέση στην Εθνική Ανδρών για μια μεγάλη διοργάνωση. Ο 23χρονος σέντερ απολαμβάνει την εμπειρία και ανυπομονεί να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα.

«Είναι μια τρομερή εμπειρία. Από τον Φεβρουάριο που ήμουν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και με κάλεσε ο Νίκος Ζήσης για να μου πει ‘είσαι στην ομάδα’, μέχρι και την κλήση μου τον Ιούλιο, είμαι πολύ χαρούμενος που γίνεται όλο αυτό. Είναι μικρό το διάστημα, αλλά συνεχίζω να δουλεύω και θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα. Για κάθε αθλητή είναι όνειρο η κλήση στην Εθνική ομάδα, χαίρομαι πολύ που οι υπεύθυνοι είδαν την εξέλιξή μου, για μένα είναι η υπέρτατη τιμή και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μου», αναφέρει ο πρώην άσος του Κολοσσού Ρόδου και πλέον της ΑΕΚ.

5942136

Όσο για το πώς νιώθει ο ίδιος ως μέλος της Εθνικής ομάδας πριν από μια μεγάλη διοργάνωση; «Άγχος πάντα υπάρχει, όπου κι αν παίζεις, είτε είναι ένα απλό παιχνίδι, είτε μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως όσο περνάνε οι μέρες νιώθω όλο και καλύτερα μέσα στην ομάδα και αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι έχουμε δουλέψει εδώ και έναν μήνα πάρα πολύ, έχουμε γίνει πραγματικά μια οικογένεια και νιώθουμε όλο και καλύτερα ο ένας με τον άλλον», απαντά.

Σχετικά με το αν μπορεί να γίνει λόγος για συγκεκριμένο στόχο στη Μανίλα για την Εθνική ομάδα, τονίζει: «Αυτό θα φανεί στο γήπεδο, δεν χρειάζονται λόγια. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το ματς με την Ιορδανία και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο. Όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σε αφήνει να κοιτάξεις παραπέρα. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, τρεις τελικούς και στόχος είναι να κερδίσουμε μίνιμουμ τα δύο. Μετά θα δούμε τι θα έρθει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…