Κεντρική Ασίστ Στοίχημα ΠΑΟΚ – Προμηθέας Προγνωστικά: «Μιλάει» η έδρα

ΠΑΟΚ – Προμηθέας Προγνωστικά: «Μιλάει» η έδρα

Προμηθέας - ΠΑΟΚ, Προγνωστικά

Η μοναδική σειρά, που δεν μπήκε στην πρίζα η… σκούπα, ολοκληρώνεται σήμερα. ΠΑΟΚ και Προμηθέας αναζητούν όχι μια θέση στον ήλιο, αλλά να μην ξεκινήσουν από τώρα διακοπές. Μοιρασμένα τα προγνωστικά, περιμένουμε να παίξει τον ρόλο της η έδρα.

ΠΑΟΚ – Προμηθέας Προγνωστικά

Το «Παλατάκι» δεν είναι ασφυκτικά γεμάτο τις… καθημερινές, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο κόσμος ακολουθεί. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι λίγο πιο σταθερός κι ως εκ τούτου ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη, σ’ ένα ματς ρευστό, όπου όλα μπορεί να συμβούν.

Πάμε στη Stoiximan, με τη σκέψη ότι θα είναι κάπως άτεχνο, νευρικό παιχνίδι και θα κυριαρχήσει (αν όχι η άμυνα) η ιδέα του «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Το ΠΑΟΚ και Under 154,5 πόντοι δίνει 3.05 κι είναι εξαιρετική απόδοση. Αν και μας αρέσει το θέαμα, θα ποντάρουμε σε… κακό μπάσκετ στο ΠΑΟΚ – Προμηθέας.

Παίρνουμε το ΠΑΟΚ / ΠΑΟΚ (Ημίχρονο / Τελικό) με απόδοση 1.93 και κλείνουμε, πιστοί στον τρόπο με τον οποίο «βλέπουμε» να εξελίσσεται η αναμέτρηση με το Προμηθέας Under 75,5 πόντοι, που δίνει 1.83 απόδοση.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…