Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Προγνωστικά Basket League: Έδρες και Under

Προγνωστικά Basket League: Έδρες και Under

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Σε μια… κουτσουρεμένη αγωνιστική, στην οποία υπό διαφορετικές συνθήκες θα μιλούσαμε ΜΟΝΟ για το ντέρμπι «αιωνίων», θα πάμε στις πιο… ασφαλείς επιλογές, επιλέγοντας τον… ισχυρό και κατεβάζοντας το σκορ χαμηλά.

Ας δούμε τα προγνωστικά μας για την Basket League:

Λαύριο – Άρης Προγνωστικά

Το Λαύριο είναι πλέον καθέτως ανταγωνιστικό, αλλά ο Άρης είναι πληγωμένος. Νιώθει το συναίσθημα της αδικίας, όχι άδικα, κι αυτό ενίοτε είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Αν δεν είχαν μεσολαβήσει όσα ακολούθησαν τον αγώνα με το Περιστέρι και με την Καρδίτσα, ίσως και να επέλεγα τους γηπεδούχους.

Πηγαίνουμε στη Stoiximan και παίρνουμε το Άρης και Under 153,5, που δίνει 3.30, θεωρώντας πως ο Γιάννης Καστρίτης θα «πορώσει» τους παίκτες του και θα μπουν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Εδώ σε θέλω… κάβουρα. Ντέρμπι «αιωνίων» Κυριακή μεσημέρι δεν έχει ξαναγίνει. Ενδεικτικό του μειωμένου ενδιαφέροντος, καθώς το αποτέλεσμα είναι απολύτως αδιάφορο, μια κι ο Παναθηναϊκός δεν φτάνει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Βεβαίως, το ίδιο το ματς είναι κίνητρο, όπως και το 11-0, που κάποια στιγμή θα σπάσει. Ίσως να μην είναι αυτή. Κάτι τα προβλήματα τραυματισμών των «πράσινων», κάτι το ότι οι «κόκκινοι» πατάνε καλύτερα, έχουν καλύτερη ομάδα, μας οδηγούν στο Ολυμπιακός και Under 160,5, που δίνει 2.92 απόδοση.

Κολοσσός – Απόλλων Π. Προγνωστικά

Εδώ δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε. Ο Κολοσσός δύσκολα θα χάσει τη νίκη, ο Απόλλωνας μπορεί να πέτυχε και με το παραπάνω το στόχο του κόντρα στον Ιωνικό, αλλά υπολείπεται στα προγνωστικά από τους Ροδίτες.

Μένουμε πάντα στη Stoiximan, περιμένουμε ανοιχτό ματς και -σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα- επιλέγουμε Κολοσσός και Over 150,5, που δίνει 2.10.

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα Προγνωστικά

Επίσης δεν έχουμε αμφιβολία για τον νικητή. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τόσο δρόμο, να νικήσει τον Παναθηναϊκό για να χάσει από την Καρδίτσα, που είναι αξιόμαχη, αλλά όχι τόσο. Γι’ αυτό και θα πάμε στο πιο… σίγουρο, που είναι το ΠΑΟΚ και Under 155,5, το οποίο προσφέρεται με 2.25 απόδοση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…