Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα Στοίχημα: Διαφορά κινήτρου

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα Στοίχημα: Διαφορά κινήτρου

Μπέικον, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο μικρά βηματάκια αξιοπρέπειας κι αυτοσεβασμού, καθώς εδώ και καιρό έχει βγει εκτός στόχων στην Ευρωλίγκα. Βεβαίως, ακόμα κι αν δεν έχει αγωνιστική στόχευση, ομάδα με έξι τίτλους δεν μπορεί παρά να παλεύει σε κάθε της εμφάνιση.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Φενέρμπαχτσε και να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας και για να το κάνει αυτό πρέπει να κερδίζει ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, που -αν έχεις υψηλές προσδοκίες- είναι απαγορευτική η ήττα από αυτές.

Η Novibet έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές, για να επιλέξουμε. Θα ξεκινήσουμε με το Παναθηναϊκός Under 75,5, που δίνει 1.92 και είναι λίγο κάτω από τον μέσο όρο του, αλλά είναι λογικό, όταν απέναντι βρίσκεται η «Μπάρτσα». Αντίστοιχα, ανεβαίνουμε λίγο πάνω από τον μέσο όρο των Καταλανών και παίρνουμε το Μπαρτσελόνα Under 83,5 στο 2.00.

Συνεχίζουμε πάντα στη Novibet κι η νίκη της Μπαρτσελόνα, συνδυασμένη με Under 161,5, δίνει 2.20 απόδοση. Αυτό ήταν και το τελευταίο από τα ομαδικά μας πονταρίσματα στο Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα. Από… έμπνευση περισσότερο και λιγότερο βάσει λογικής θα πάρουμε δύο διαφορετικά στοιχήματα, που όμως έχουν… αλληλεπίδραση. Ζητάμε το Μίροτιτς Under 15,5, που δίνει 2.20 και το Σανλί Over 7,5, που δίνει 2.50.

Πηγή: Footballbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…