Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Εφές Προγνωστικά: Τέτοιες ώρες μπάσκετ;

Παναθηναϊκός – Εφές Προγνωστικά: Τέτοιες ώρες μπάσκετ;

Μπέικον Παναθηναϊκός Εφές το Πανόραμα

Το τελευταίο πράγμα, που είχαμε διάθεση να κάνουμε, ήταν να ψάξουμε για τα σημεία και να καταθέσουμε τα προγνωστικά μας για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Εφές. Όλοι μας, θαρρώ ότι παρακολουθούμε με έναν κόμπο στο στομάχι, δίχως διάθεση σχολιασμού, την τραγωδία στα Τέμπη.

Παναθηναϊκός – Εφές Προγνωστικά

Ίσως έπρεπε να αναβληθεί το ματς, αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι τέτοιο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε άποψη. Πάμε, λοιπόν, να δούμε αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει την Εφές. Αγωνιστικά δεν πείθει, δεν έχει εξίσου μεγάλο κίνητρο, με αυτό της ομάδας τού Αταμάν, που κάθε ήττα μπορεί να της κοστίσει την πρόκριση στα πλέι οφ.

Η Εφές είναι επιθετική ομάδα, αλλά δεν θα αφήσει το ματς στην τύχη. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει τους 80 πόντους, γι’ αυτό πηγαίνουμε στη Novibet και στο Παναθηναϊκός – Εφές και ζητάμε ως πρώτη επιλογή το Under 163,5, που δίνει 1.93 απόδοση.

Το Εφές / Εφές (Ημίχρονο / Τελικό) δίνει 2.00 και δεν θα το πρότεινα, αν δεν ήταν κακή η εικόνα των «πράσινων» στο πρώτο μισό των ευρωπαϊκών τους αγώνων. Προσθέτουμε (με ρίσκο) το Παναθηναϊκός Under 77,5, που δίνει 2.10 και πάμε με σιγουριά στη νίκη της Εφές και ΝΑΙ στο «να σκοράρουν οι δύο ομάδες 60 πόντους» με απόδοση το ταπεινό 1.50.

Αντίθετα το νίκη Εφές και ΟΧΙ στο «να σκοράρουν οι δύο ομάδες 80 πόντους» δίνει 2.20 απόδοση κι ολοκληρώνουμε με το Εφές και Under 163,5, που δίνει 2.75.

Αντί επιλόγου: Μακάρι το χειρότερο που θα συμβαίνει στη ζωή μας να είναι ένα δελτίο, που δεν μας βγήκε…

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…