Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Βιλερμπάν στοίχημα: Προσωπική υπόθεση

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν στοίχημα: Προσωπική υπόθεση

Ολυμπιακός, Βεζένκοφ

Το ότι ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στη Βιλερμπάν, μάλλον δεν περιμένατε να το πληροφορηθείτε από εμάς. Το γνωρίζουμε όλοι, το γνωρίζουν κι οι εταιρίες, οπότε οι ευκαιρίες για καλή απόδοση δεν είναι τόσο πολλές, όσο θα θέλαμε.

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν Προγνωστικά

Υποχρέωσή μας να ψάξουμε να βρούμε τρόπους, ώστε να κάνουμε πιο ελκυστικό το στοίχημά μας, γι’ αυτό και θα πάμε λιγότερο ομαδικά και περισσότερο… ατομικά στο Ολυμπιακός – Βιλερμπάν. Ποντάρουμε, όμως, στην ομαδική δουλειά των «ερυθρόλευκων» και στις σταθερές, που έχει ο Ολυμπιακός.

Η άμυνα -ειδικά στο ΣΕΦ– μας έχει πληρώσει αρκετές φορές φέτος. Θα την εμπιστευτούμε κι απόψε και, πηγαίνοντας στη Novibet, γι’ αυτό θα πάρουμε το Under 155,5 στο 2.07 απόδοση. Κι αν το πιστέψουμε μια φορά, γιατί να μην το πάρουμε και δεύτερη, με τη μορφή «Ολυμπιακός και Under 155,5», που μας δίνει 2.15 απόδοση. Με αυτά τα δύο πονταρίσματα ολοκληρώνουμε την ομαδική προσέγγιση και πάμε στα πρόσωπα.

Ο Άλεξ Τάιους συνήθως σκοράρει καρφώνοντας. Ο μέσος όρος πόντων, που πετυχαίνει είναι 5.5, εμείς δεν θέλουμε να τον πιάσει (ποντάρουμε στην άμυνα του Φαλ και των άλλων ψηλών), οπότε το Under 5,5 πόντους, που δίνει 2.06 απόδοση, είναι αυτό που θέλουμε να δούμε.

Ο Ολυμπιακός έχει έναν… πλέι μέικερ ρακέτας. Θέλουμε τον Φαλ απέναντι στους συμπατριώτες του να έχει Over 2,5 ασίστ και να μας δώσει 2.70 απόδοση. Όπως θέλουμε να δούμε τον Σάσα να… μαζεύει τα σκουπίδια. Το Βεζένκοφ Over 7,5 ριμπάουντ δίνει 2.35 κι επειδή δεν θέλουμε να… κουραστεί ο Σλούκας, παίρνουμε το Under 1,5 ριμπάουντ, που δίνει 2.30 και κλείνουμε με τις επιλογές μας από το αποψινό παιχνίδι.

Πηγή: Footballbet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…