Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Δεν θα μιλήσω για άλλα πράγματα»

Μπαρτζώκας: «Δεν θα μιλήσω για άλλα πράγματα»

cebccf80ceb1cf81cf84ceb6cf8ecebaceb1cf82 ceb7 ceb1cf80cebfcf83cf84cebfcebbceae cebcceb1cf82 cf86ceadcf84cebfcf82 ceb5ceafcebdceb1

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατέφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και ηττήθηκε με σκορ 86-90. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε αιχμές για τη διαιτησία, και τέλος δήλωσε ότι θα αναλύσουν τα λάθη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Την ίδια στιγμή και περίεργο. Είχαμε 26 ασίστ, 10 κλεψίματα και 7 λάθη, ο Αστέρας είχε 16 και χάσαμε! Οπότε είναι πολύ περίεργο. Θα αναλύσουμε το τί κάναμε λάθος και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για την τελευταία επίθεση: «Όταν ο αντίπαλος σκοράρει τόσο πολύ και επιτρέπεις ψηλά ποσοστά σίγουρα πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερα. Για άλλα πράγματα να μου επιτραπεί να μην μιλήσω γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ. Όσον αφορά την τελευταία επίθεση παίξαμε ένα πλέι συγκεκριμένο για το σουτ και να κερδίσουμε ή το φάουλ. Πήραμε ένα pull up με τον Σλούκα που χάσαμε, αν το είχαμε βάλει θα είχαμε κερδίσει. Τα σουτ αν δεν μπαίνουν είναι μέρος του παιχνιδιού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…