Κεντρική Διεθνή Μακάμπι: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Βούιτσιτς

Μακάμπι: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Βούιτσιτς

maxresdefault 4 1

Τέλος εποχής για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» της ομάδας, τον Νίκολα Βούιτσιτς, να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη θέση του general manager.

Όλα αυτά θα γίνουν στο τέλος της σεζόν, με τον Κροάτη, να εχει συμπληρώσει μία δεκαετία στο πόστο του team manager και του general manager, το ανακοινώνει την απόφασή του σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Για 30 χρόνια το μπάσκετ ήταν η ζωή μου. Δεν είχα χρόνο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι μέλος της Μακάμπι για 16 χρόνια. Είχαμε πολλές χαρές και άσχημες στιγμές. Αποφάσισα ότι στο τέλος της σεζόν θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αποχωρήσω από τηνΜακάμπι. Το αποφάσισα για να είμαι ειλικρινής με τους φίλους μου και την οικογένειά μου.

Αισθάνομαι ότι έχω την υποχρέωση να είμαι ειλικρινής με τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι και τα media. Η οικογένειά μου και η Μακάμπι μου δίνουν ευτυχία και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ισχύσει και στο μέλλον.

Είμαι κίτρινος στην καρδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στο μέλλον. Έχω μόνο δύο σημαντικά πράγματα στην καρδιά μου: Την οικογένειά μου και τη Μακάμπι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…