Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εντείνονται οι αντιδράσεις για τα «παράθυρα»

Εντείνονται οι αντιδράσεις για τα «παράθυρα»

175655 1

Φουντώνουν οι αντιδράσεις των προπονητών για τα παράθυρα και το σχίσμα FIBA – Ευρωλίγκα. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρθηκε στο πρόβλημα δηλώνοντας πως:

«Η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ πρέπει να αλλάξει. Αγώνες της Euroleague που συμπίπτουν ημερολογιακά με αγώνες Εθνικών ομάδων.

Παίκτες και προπονητές που παίζουν σε μία από τις δύο ή και στις δύο διοργανώσεις. εις βάρος της σωματικής και πνευματικής τους ακεραιότητας. Μία κατάσταση που είναι εις βάρος του σπορ. Euroleague και FIBA πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με διάθεση να βρεθεί λύση.

Χρειάζεται εννιαίο καλεντάρι που να περιλαμβάνει αγώνες για την Ευρωλίγκα τις Εθνικές ομάδες, τα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και χρόνο ξεκούρασης και αποκατάστασης για όλους τους συμμετέχοντες».

Και δεν είναι μόνο ένας. Πολλοί προπονητές έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για αυτό το πρόβλημα αλλά ακόμα τίποτα δεν είχε αλλάξει. Επί παραδείγματι, εχθές ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό το πρόβλημα, όπως και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κι ας μην ξεχνάμε, πως και ο Εργκίν Αταμάν το είχε εκφράσει όπως και ο Αΐτο Ρενέσες.

Οι ήμερες περνούν και όλο και περισσότεροι προπονητές και μη βγαίνουν και το καταδικάζουν. Η μονή λύση είναι υποχώρηση και η σωστή διαχείριση.

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…