Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Δεν είχαμε ενέργεια»

Ομπράντοβιτς: «Δεν είχαμε ενέργεια»

Ομπράντοβιτς

Το αντίθετο από αυτό που ζήτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκαναν οι παίκτες του.

Καθόλου ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, δεν ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ήττα (87-58) από τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της ευρωλίγκα. Ο προπονητής της Παρτιζάν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε σε αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του, αλλά και στο τι γίνεται με τις Εθνικές ομάδες, και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα, δεν είχαμε ενέργεια και μόνο στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μπόρεσε να παλέψει. Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς ότι πρέπει να νιώθουμε πως τα δώσαμε όλα, αλλά το συναίσθημά τους μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο».

Για τις απουσίες και τα παράθυρα της FIBA: «Σήμερα ήμασταν χωρίς έξι παίκτες, είχαμε τέσσερις διεθνείς και δύο τραυματίες. Ουσιαστικά παίξαμε με έξι παίκτες. Το πρόβλημα μεταξύ FIBA και EuroLeague δεν είναι σημερινό, είναι χρόνια και πρέπει να καθίσουν να συζητήσουν οι αρμόδιοι. Η Σερβία ζήτησε τους παίκτες και τους είπαμε ναι. Είναι άσχημο οι Εθνικές να παίζουν χωρίς τους καλύτερους παίκτες τους. Για τους παίκτες είναι πολύ πιο δύσκολο από τον οποιονδήποτε άλλο».

Για το αν θα παίξει ο Παπαπέτρου στα παιχνίδια της Εθνικής: «Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ο Παπαπέτρου, εγώ είμαι προπονητής. Αυτό έχει να κάνει μεταξύ της Παρτίζαν και της Εθνικής Ελλάδας».

Για το αν θα ενισχυθεί η Παρτίζαν με τον Μπροτζιάνσκι: «Όχι δεν έχω κανένα σχόλιο γιατί είναι η αρχή της σεζόν. Από την αρχή της σεζόν ακούω τέτοια σχόλια. Αν αρχίσω να μιλάω για τα ονόματα που κλείσανε σε εμάς θα είχαμε δέκα ομάδες με δέκα διαφορετικούς παίκτες. Θα δούμε αν επιβεβαιωθεί η φήμη, εμένα με νοιάζει το σημερινό παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ κακό για εμάς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…