Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Τα παράθυρα κάνουν κακό στο μπάσκετ»

Μπαρτζώκας: «Τα παράθυρα κάνουν κακό στο μπάσκετ»

Μπαρτζώκας

Την αντίθεσή του για τα παράθυρα της ΦΙΜΠΑ εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ μίλησε για το «πρέπει» του αγώνα με την Παρτιζάν και τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς, όλη την εβδομάδα με τον τρόπο που έπρεπε να προσεγγίσουμε το ματς μετά τις δύο ήττες εντός έδρας. Στο μυαλό της ομάδας υπήρχε ένα «πρέπει». Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα, το διαχειριστήκαμε. Είχαμε συνέπεια στην άμυνα, παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, για κάθε φάση. Έπρεπε να παίξουμε χωίς εγωϊσμό. Καλή συνέχεια στην Παρτιζάν».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν: «Δεν κοιτάω ούτε καν τα δύο επόμενα, βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Μπάγερν. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που είχαμε τον κόσμο. Κάναμε υπερβολές όταν περάσαμε με διαφορά τις Μονακό και Βαλένθια, οπότε ελπίζω κόντρα στην Μπάγερν να είμαστε συγκεντρωμένοι»..

Για τους αγώνες της Εθνικής: «Η ομάδα μας στηρίζει, δίνει παίκτες, προπονητές στην Εθνική. Η δική μου θέση είναι πολύ δύσκολη, τους παίκτες που δώσαμε στην Εθνική θα τους βρούμε στο Μόναχο. Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ούτε πέντε εναντίον πέντε. Δεν ευθύνεται κανείς, ούτε οι προπονητές, ούτε κανείς. Αυτή η διαδικασία δεν είναι καλό για κανέναν εκτός από τους φιλάθλους στην Κρήτη. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να είναι ευχαριστημένος, είναι κακό για το μπάσκετ».

Για το αν οι προπονητές έχουν γνώμη όσον αφορά τα παράθυρα: «Δε ζητάνε ποτέ τη γνώμη μας, όλοι οι προπονητές έχουμε μία διάρθρωση πολύ σοβαρή. Έχουμε κάνει προτάσεις αλλά δεν έχουνε λάβει υπόψιν τις προτάσεις μας. Γι’ αυτό δεν έγινε η συνάντηση με τον κύριο Στόουνς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…