Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λι: «Το παιχνίδι της Κυριακής μας έφερε πιο κοντά»

Λι: «Το παιχνίδι της Κυριακής μας έφερε πιο κοντά»

Πάρις Λι

Ένωσε την ομάδα το παιχνίδι της Κυριακής, κατά τον Πάρις Λι.

Στην αυτοπεποίθηση που πήρε από τη μητέρα του αναφέρθηκε ο Πάρις Λι στην κάμερα της NOVA. Ο άσος του «τριφυλλιού» δήλωσε, πως η ομάδα του θέλει να διευρύνει το σερί της στην Euroleague, και τέλος σημπλήρωσε, ότι τα δυο αυτά παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» είναι σημαντικά για εκείνους.

Οι δηλώσεις του Πάρις Λι:

«Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε τη Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών. Ήταν ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε δύο παιχνίδια στη σειρά που θέλουμε να κερδίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή μας έφερε πιο κοντά. Ο Ουίλιαμς μας μιλούσε και μας έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ξυπνάνε στις 7 το πρωί για να μας δουν. Αυτό μας έδωσε τόνωση.

Η συγκέντρωση έκανε τη διαφορά. Έχουμε χάσει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος. Ξέραμε ότι ήμασταν στο 2-6 και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα 2 ματς. Θα είναι κάτι για εμάς, για να ξεκινήσουμε από κάπου».

Και η μητέρα του Λι μίλησε στην κάμερα της NOVA: «Μιλάμε συνέχεια και μου λέει τι γίνεται στην προπόνηση. Πάντα του λέω πού πρέπει να εστιάζει και πού να δίνει προσοχή. Ακολουθεί τις οδηγίες μου».

Παράλληλα, αποκάλυψε τον λόγο που βάφτισε το παιδί της Πάρις: «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ήμασταν φτωχοί και όταν ήμουν έγκυος έβλεπα την Γαλλία από την τηλεόραση και έλεγα πως θα ονομάσω το παιδί μου Πάρις γιατί δεν ήξερα αν θα πάω ποτέ. Και εκείνος με πήγε στην στο Παρίσι πέρυσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…