Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ματέο: «Έχουμε αντίπαλο τον χρόνο»

Ματέο: «Έχουμε αντίπαλο τον χρόνο»

mateo 1

Στις δηλώσεις του ο Τσους Ματέο μίλησε για το ερχόμενο ντέρμπι της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο έμπειρος προπονητής;

Για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα: «Είναι ακόμα ένας ιδιαίτερος αγώνας. Είναι μια καλή ομάδα και ένας καλός αντίπαλος. Θα είναι δύσκολο να νικηθούν, ειδικά όταν έχουν χάσει εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αρχή, ειδικά με τις απαιτήσεις που έχει το Παλάου όταν παίζει εκεί. Δεν είναι η καλύτερη εποχή, γιατί έχουμε αντίπαλο τον χρόνο. Έχουν πολλούς πόρους. Ίσως δεν ζουν στην καλύτερη εποχή και αυτό θα τους κάνει να αναζητήσουν την καλύτερη Μπαρτσελόνα.

Για την κακή αρχή της Μπαρτσελόνα: «Είναι η αρχή της σεζόν. Θα λύσουν τα προβλήματα. Φυσικά βιώνουν σημαντικές αλλαγές στη δομή και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Χάνουμε πολλές μπάλες. Πολλές. Υπάρχουν κάποιες που δεν είναι τόσο σημαντικές , αλλά αν βελτιώσουμε την ποιότητα της πάσας, θα είμαστε καλύτεροι γιατί θα χτυπάμε περισσότερο. Θα είναι ισορροπημένο ματς».

Για τον Καμπάτσο: «Το να μιλάμε για τον Καμπάτσο είναι χάσιμο χρόνου. Εστιάζω στα δικά μας και σύντομα θα έχουμε στις προπονήσεις για τους Χάνγκα και Ουίλιαμς Γκος, έχοντας λεπτά στην προπόνηση και στην αποθεραπεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…