Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Η Βάσω κάτω από τη βάση

Η Βάσω κάτω από τη βάση

Η Βάσω Τσαρούχα

Βάσω κάποιος σου πείραξε το μυαλό…

Ποιος ενόχλησε τη Βάσω Τσαρούχα; Πείτε μου ποιος την εκνεύρισε, να πάω, να τον βρω και να τον κάνω δέκα οκάδες. Γιατί δεν μπορεί να έπαιξε έτσι και να ήταν σε ήρεμη κατάσταση. Βεβαίως, ο Αριστείδης σε ανύποπτο χρόνο τα είχε γράψει (δείτε εδώ) και δυστυχώς δικαιώθηκε, με τον τρόπο που η Τσαρούχα διαχειρίστηκε τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ιωνικός.

Μιλάμε για ένα ματς, με χαμηλό συντελεστή δυσκολίας. Ένας αγώνας, που –χάρη στις διακοπές και την υπερβολή στα σφυρίγματα- κράτησε 2.5 ώρες. Λίγο ακόμα και θα ζητούσαν υπερωρία οι παίκτες, και θα καλούσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ τους φιλάθλους να πληρώσουν διπλό εισιτήριο. Γιατί; Ας μας εξηγήσει η Βάσω.

Έφτιαξε ο ήχος στο «Παλατάκι»

Επειδή πρέπει να λέμε και τα… καλά (τι ώρα;), βελτιώθηκε η… ακουστική στην Πυλαία. Γιατί η Βάσω Τσαρούχα άκουσε αμέσως το σύνθημα της εξέδρας, κάτι που δεν είχε συμβεί στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη και τον Ηλία Κορομηλά. Θα πείτε «δεν έβριζαν εκείνον» και θα το σταματήσω εδώ, για να μην εκνευριστώ.

Τεχνικές ποινές, αποβολές (υπερβολικές και με μια λέξη αναίτιες) των δύο προπονητών, αντιαθλητικά, ο ήχος της σφυρίχτρας να διαπερνά τα αυτιά μας κάθε τρεις και λίγο. Η Βάσω πρέπει να σφύριξε περισσότερο από τον τροχονόμο της Κηφισιάς. Έλεος. Κι επειδή ήταν εκεί ο Στέλιος Κουκουλεκίδης, φαντάζομαι ότι είδε και θα κρίνει.

Το διαδικτυακό μάθημα

Θυμόσαστε που είχα γράψει (αν δεν θυμόσαστε δείτε εδώ) για τους διαιτητές, που είχαν αποκλειστεί από το τελευταίο διαδικτυακό μάθημα; Προχθές είχαμε νέο κι επειδή ο Αριστείδης έχει μάτια παντού, δίπλα στον Βαρδάλο ήταν κι ο Δαρλαμήτσος. Στην Πάτρα λένε ότι πρέπει να είναι ενήμερος για την απόδοση των Πατρινών, για να ξέρει πού θα τους ορίσει. Εγώ πάλι δεν τα πιστεύω αυτά.

Όπως δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθούν σοβαρά με τη Βάσω Τσαρούχα, ή με οποιονδήποτε από τα αγαπημένα παιδιά της ηγεσίας της ΕΟΚ έχει κακή απόδοση. Αν είναι κανένα από τα «απόπαιδα», μπορεί να τιμωρηθεί. Οι νέοι της Κεντρικής Επιτροπής, αυτά πρέπει να αλλάξουν, αλλά θα κάνω υπομονή. Άντε, ας δώσει χρόνο προσαρμογής στη νέα ΚΕΔ, ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…