Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αριστείδης: Τα κάνατε θάλασσα

Αριστείδης: Τα κάνατε θάλασσα

Το τζάμπολ μόνο χάρηκε ο Αριστείδης

Πόσες ανοησίες να αντέξει ο Αριστείδης ο Δίκαιος;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ο Αριστείδης ελπίζει κι εύχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για τη διαιτησία. Γιατί εδώ που τα λέμε, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, σε πολλά επίπεδα. Ξεκινώ από τον -κατά τη διοίκηση της ΕΟΚ- κορυφαίο Έλληνα διαιτητή (βάσει ορισμένων). Το κακό είναι πως δεν τα θαλάσσωσε μόνο αυτός.

Ο Ηλίας Κορομηλάς είναι πρώτος διαιτητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ακούει από την εξέδρα το εμετικό σύνθημα περί νεκρού Αρειανού και σφυρίζει αδιάφορα. Και θα έρθει σε κανέναν αγώνα να διακόψει τη ροή, επειδή θα υβρίζεται η μάνα (άθλιο κι αυτό) ενός εκ των διαιτητών. Αλήθεια τώρα; Αν δεν διακόψεις γι’ αυτόν τον λόγο τον αγώνα Ηλία μου, γιατί θα τον διακόψεις, αναρωτιέται ο Αριστείδης.

Αριστείδης: Οι γκάφες τής ΚΕΔ στους ορισμούς

Όταν λέει ο Αριστείδης ότι δεν πήγαν καλά τα πράγματα, δεν μιλά στην τύχη. Κυριακή, λοιπόν, έγινε ο αγώνα Εσπερίδες – Νίκη Λευκάδας (63-52) για την Α1 γυναικών. Διαβάζω στο site της ΕΟΚ, διαιτητές: Νάστος – Ρίζος – Μπακετέα. Μια χαρά. Το απόγευμα έγινε η αναμέτρηση Ίκαρος Καλλιθέας – Αιολικός Μυτιλήνης (74-52), για τη Γ’ εθνική. Διαιτητές: Νάστος – Μπακετέα.

Τι έγινε παιδιά; Όλα καλά; Διπλοβάρδια λες και μας τέλειωσαν οι διαιτητές. Και πώς να μην νιώθουν οι υπόλοιποι ότι υπάρχουν παιδιά κι απόπαιδα; Έτσι θα το πάμε; Αλήθεια, τι θα συνέβαινε αν κάποιος εκ των δύο τραυματίζονταν; Περί κούρασης ουδείς λόγος.

Θα μου πείτε σιγά το πρόβλημα. Αν δεν έχει χάσει επεισόδια ο Αριστείδης, ο Κωνής είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής. Γιατί σφύριξε Β’ εθνική το Σάββατο (το ΧΑΝΘ – Ευκαρπία); Αξιολογήθηκε και δεν το πήραμε χαμπάρι; Αν ναι, μπράβο του.

Αριστείδης: Η γκάφα του zoom meeting

Αλλά αυτά είναι τα λιγότερα. Υπάρχουν και χειρότερα και για να το λέει ο Αριστείδης, κάτι ξέρει. Στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση της νέας (αυτή θα είναι;) ΚΕΔ με τους διαιτητές δεν προσκλήθηκαν αρκετοί (εγώ μέτρησα πάνω από 40) διαιτητές απ’ όλη την Ελλάδα. Τώρα φταίει η ΚΕΔ, φταίει η ΟΔΚΕ, ας τα βρουν μεταξύ τους.

Προσέξτε: Μιλάμε για εκμάθηση, από την οποία αποκλείστηκαν διαιτητές. Κάπου πήρε το αυτί μου ότι η επιλογή έγινε… τυχαία. Προφανώς δεν είναι τυχαίο πως στη συνάντηση ήταν μέσα οι διαιτητές, που χρησιμοποιήθηκαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δηλαδή, τι άλλο να κάνουν για να δείξουν τον διαχωρισμό;

Το χειρότερο όλων ήταν πως κάποιοι διαιτητές έμαθαν από στόμα σε στόμα ότι γίνεται εξ αποστάσεων εκπαιδευτικό σεμινάριο και μπήκαν. Τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν, γιατί δεν είχαν λάβει πρόσκληση. Φοβερή μαγκιά, αλλά να ξέρετε ότι σύντομα κάποιοι θα αποχωρήσουν. Δεν θα είναι οι διαιτητές, που δεν κλήθηκαν, αλλά τα μέλη της παράνομης ΚΕΔ. Κι αυτό να θυμόσαστε ότι το έγραψε ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Άρης – Λαύριο: Ο λόγος της διακοπής (vid)

Το βίντεο της διακοπής του αγώνα Άρης – Λαύριο. Προσωρινή διακοπή έγινε κατά τη διάρ…