Κεντρική Atlas Atlas: Ο Νίκος Χατζής πήρε το όπλο του

Atlas: Ο Νίκος Χατζής πήρε το όπλο του

Ο Χατζής παραμένει «μπόμπερ»

Ο «μπόμπερ» Νίκος Χατζής επέστρεψε!

Την τρίτη αγωνιστική της North Atlasleague1 περίμεναν οι Κ9 Bulls, για να εμφανίσουν στα παρκέ της διοργάνωσης ένα υπερόπλο! Το απόγευμα της Κυριακής αντιμετώπισαν το Πέρα Μπάσκετμπολ Κλουμπ, το οποίο υποχρέωσαν στην πρώτη του ήττα. Σε αυτή την αναμέτρηση επανεμφανίστηκε στα παρκέ ο Νίκος Χατζής

Ισορροπημένα ξεκίνησαν οι ομάδες το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να στηρίζονται στην τριπλέτα Μυλωνά (6), Πριτσιούλη και Τσιβρά (από 5π), ενώ για τους αντιπάλους τους ο Κουλούρης (7) με τον Παλαμάρη (6) ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι, που η Πέρα έμεινε κοντά στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με 20-17. Ήταν η στιγμή να μιλήσει ο Χατζής.

«Η φανέλα με το 9»

Οι «Πολίτες» μπορεί να ισοφάρισαν, όμως ο Χατζής πήρε τ’ όπλο του και με σερί 11-0 και συνολικά 12 πόντους σε αυτό το διάστημα, εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφια τιμή για τους Κ9. Κουλέτσης (6) και Πριτσιούλης (4) συμπλήρωσαν το παζλ των σκόρερ, ενώ στον αντίποδα διακρίθηκε ο Παλαμάρης (6π). Στου δρόμου τα μισά το σκορ το σκορ έγινε 42-29.

Μετά τη διακοπή οι γηπεδούχοι όχι μόνο διατήρησαν, αλλά κι αύξησαν την απόσταση που είχαν, με τη συμβολή των Μυλωνά (8) και Χατζή (5). Για το Πέρα ο Χρόνης απάντησε με τρίποντα (9π), μαζί με τον Αντύπα (4π). Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 64-47.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, προεξεχόντων των Μυλωνά και Πριτσιούλη (από 6), με τους Βαρθολομαίο (8π) και Κουλούρη (5) να τους συναγωνίζονται σε ένα «run & gun» τέμπο, με τις ομάδες να παίζουν ελεύθερα και το τελικό 88-65 να βρίσκει τους Ταύρους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους επιτυχία. Ο Νίκος Χατζής τούς άλλαξε την εικόνα.

Οι ταύροι κι ο Χατζής

Ο Χατζής… «ζήλεψε» τον Πριτσιούλη

Στα στατιστικά της αναμέτρησης οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (54-45% δίποντα, 28-23% τρίποντα), εκτός από τη γραμμή της φιλανθρωπίας (57-59% βολές). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (43-38), είχαν εξαιρετική δημιουργία (29-12 ασιστ), διπλάσια κλεψίματα (12-6) και συνακόλουθα σχεδόν τα μισά λάθη (7-13).

MVP του αγώνα ήταν ο Μάριος Πριτσιούλης, με «double double» (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ, αλλά κι 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος). Για τους ηττημένους πολυτιμότερος ήταν ο εξίσου «διπλός» Παναγιώτης Κουλούρης (με 15 πόντους, 16 ριμπάουντ, αλλά και 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη).

Key player: Στην επανεμφάνιση του στα παρκέ, ο αλάνθαστος Νίκος Χατζής με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε το παιχνίδι: Στην ενέργεια των νικητών και την αύρα, που έφερε στο παιχνίδι τους ο Χατζής.

Το κλου της βραδιάς: Ο Χατζής έπαιξε απέναντι σε ομάδα, που είχε σήμα τον «δικέφαλο». Άλλωστε, η ΑΕΚ έχει προκύψει από το κλαμπ του Πέρα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Atlas

Δειτε επισης

Αήττητοι πρωταθλητές οι Κλειούς Warriors (pics & vid)

Πρωταθλητές χωρίς… Κάρι οι Κλειούς Warriors Μπορεί να κυνηγούσαν το σκορ στη μεγαλύτ…