Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Στοίχημα Παρασκευής: Κροατία – Ελλάδα

Στοίχημα Παρασκευής: Κροατία – Ελλάδα

Ελλάδα

Με την αναμέτρηση Κροατία – Ελλάδα  ξεκινάει το ταξίδι της Εθνικής μας στο φετινό Eurobasket. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Για τους Κροάτες η χρονιά δεν ήταν όσο ιδανική θα ήθελαν. Μια παραδοσιακή δύναμη, που δε θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα προκριματικά του επόμενου Eurobasket ωστόσο ξεκίνησε με δύο νίκες απέναντι σε Πολωνία και Ελβετία. Διαθέτει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της όπως ο Μπογκντάνοβιτς, ο Σάριτς, ο Ζούμπατς και ο Χεζόνια. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr

Οσον αφορά στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει φτιάξει μια ομάδα που φαίνεται να έχει χημεία. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν και μάλιστα αφορούσαν βασικούς παίκτες, κατάφερε να παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ιτούδη πλην του τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο.

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Εθνική μας ομάδα δεν είναι μόνο μια αθλητική ομάδα, που τρέχει στο γήπεδο και ανεβάζει ψηλά το σκορ. Βγάζει πολύ ενέργεια στην άμυνα, έχοντας παίκτες που μπορούν να μαρκάρουν σε όλες τις θέσεις, ψηλά γκαρντ και ευέλικτα φόργουορντ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά: Πρώτο ματς μπολ

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη απόψε στο ΟΑΚΑ και κα…