Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πάμπλο Λάσο: «Είμαι υγιής και μπορώ να προπονήσω»

Πάμπλο Λάσο: «Είμαι υγιής και μπορώ να προπονήσω»

Λάσο Ρεάλ Μαδρίτης

Οι γιατροί άναψαν το πράσινο φως στον Πάμπλο Λάσο και όπως είπε και ο ίδιος, μπορεί να προπονήσει οποιονδήποτε σύλλογο.

Ο χρόνος του Πάμπλο Λάσο στη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο τέλος του τη Δευτέρα . Μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη στις 5 Ιουνίου, ο βασιλικός σύλλογος αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον επί σειρά ετών προπονητή λόγω κινδύνου για την υγεία του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca , ο Λάσο είχε λάβει εξιτήριο μόλις δύο ώρες πριν την επίσημη δήλωση του συλλόγου. Ο 54χρονος κόουτς πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sanitas La Moraleja στη Μαδρίτη και του δόθηκε το πράσινο φως για να προπονήσει την ομάδα.

«Είσαι σε τέλεια κατάσταση για να προπονείς οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα», του είπε ο προϊστάμενος του καρδιολογικού τμήματος, σύμφωνα με τη «Marca»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρεάλ Μαδρίτης γνώριζε για αυτό το τσεκ-απ, όμως δύο ώρες αργότερα, ο σύλλογος αποφάσισε να απομακρύνει  τον προπονητή. Η ανακοίνωση των «Μαδριλένων» αναφέρει πως η απόφαση βασίστηκε αποκλειστικά σε ιατρικούς λόγους και μάλιστα με τη διαβούλευση γιατρών αλλά και ειδικών καρδιολόγων.

Μάλιστα πριν λίγη ώρα ο ίδιος ο Λάσο, επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ και με δύο ποσταρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας πως είναι καλά και ότι μπορεί να προπονήσει επαγγελματικά.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Πάμπλο Λάσο:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους ότι έχω πλήρη και σαφή διαβεβαίωση από τους γιατρούς που με έχουν περιθάλψει ότι μπορώ να προπονήσω επαγγελματικά οποιονδήποτε σύλλογο. Επίσης, είμαι χαρούμενος για όλα τα μηνύματα αγάπης και συμπάθειας που λαμβάνω από χθες. Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό να απαντήσω σε όλους σας προσωπικά και να ανταποκριθώ στο ενδιαφέρον που υπάρχει. Σας στέλνω μια αγκαλιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…