Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Αριστείδης: Ο Νίκος έγινε… Νίκολα

Αριστείδης: Ο Νίκος έγινε… Νίκολα

Ο Αριστείδης γράφει για τον Νίκο

Καλησπέρα στην παρέα. Κυριακή σήμερα κι είπα να πάρω δυο κολλητούς και να πάμε στη Χαλκίδα για γαριδούλες. Ωραία διαδρομή είναι, κοντά είναι, οπότε γιατί να μην ξεσκάσει λίγο ο Αριστείδης. Τώρα έχουμε αράξει σε ένα καφέ κι αργότερα θα πάμε για τα θαλασσινά μας. Η παρέα το ζήτησε. Να φάμε… ψητές γαρίδες!

Ο Αριστείδης είναι δημοκρατικός τύπος. Όταν η πλειοψηφία θέλει κάτι, ακολουθεί. Υπήρξαν κι άλλες ιδέες, αλλά επικράτησε αυτή των γαρίδων. Κάπου εκεί θυμήθηκα τον Ντίνο Σβερκούνο, που είχε πάρει τον Γιώργο Κογκαλίδη, να του πει (το έγραψε άλλωστε) ότι δεν ήταν αυτός κι ο πρόεδρος στο μαγαζί στη Λάρισα με τους διαιτητές.

Σκεφτόμουν ότι στο ίδιο άρθρο (δείτε εδώ) είχα γράψει ότι ο Ζαβλανός είχε οριστεί ως Κομισάριος στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων και χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί πήραν πίσω τον ορισμό. Καμία διάψευση δεν έγινε, άρα ο Αριστείδης είχε (και εκεί) δίκιο. Μαθαίνω, μάλιστα, ότι δεν αντικαταστάθηκε από άλλον Έλληνα κομισάριο, αλλά από Σέρβο. Ο Νίκος έγινε Νίκολα…

Ακόμα κι αν κάποια πρόσωπα δεν είναι αρεστά, δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί στερείται μια θέση κομισάριου από Έλληνα για να δοθεί σε Σέρβο. Μάλλον οι έχοντες την ευθύνη δεν πιστεύουν πολύ στους Έλληνες κομισάριους. Ο Αριστείδης, πάντως, θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους δικούς μας πρώην διαιτητές, ακόμα κι αν δεν αρέσουν στη διοίκηση της ΕΟΚ.

Ο Αριστείδης στη Χαλκίδα

Εκεί που πηγαίναμε για τον καφέ, περάσαμε από ένα κτίριο. Ρωτάω, λοιπόν, το φιλαράκι που οδηγούσε. «Τι είναι εδώ;». Μου απαντά «το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Εδώ έδωσαν εξετάσεις οι διαιτητές της σχολής».

Θυμόσαστε το άρθρο που είχα γράψει για τη σχολή και το πανηγύρι που είχε γίνει; Τελικά πέρασαν 12, αφού έγινε ξανά η σχολή. Τις εξετάσεις τις πέρασαν. Από το γήπεδο δεν είμαι σίγουρος ότι πέρασαν. Είπαμε, θάλασσα τα έκανε η Κάλφα, αλλά να το φτιάξουν οι επόμενοι. Μην είναι σαν τα νερά στη Χαλκίδα, που πάνε μια από εδώ και μια από εκεί.

Αυτά για σήμερα, συνεχίζω το καφεδάκι και πάω για το γεύμα μου. Μην αγωνιάτε, παρότι πήρε το Power Pass, δεν θα πάει διακοπές φέτος ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…