Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Ο Αριστείδης παραγγέλνει ψητές γαρίδες

Ο Αριστείδης παραγγέλνει ψητές γαρίδες

Ο Αριστείδης τρώει γαρίδες

Οι Κένταυροι ήταν πλάσματα της ελληνικής μυθολογίας. Η Παλαιστίνη είναι μερικώς αναγνωρισμένο (ταλαιπωρημένο) κράτος στην ανατολική Μεσόγειο. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο (φαινομενικά άσχετα) στοιχεία; Θα σας εξηγήσει ο Αριστείδης ο Δίκαιος.

Παλαιστίνης 2 & Κενταύρων γωνία είναι ένα εξαιρετικό μαγαζί, για τους λάτρεις των… φρούτων της θάλασσας. Κυματολήγη ονομάζεται κι οι Λαρισαίοι το γνωρίζουν καλά. Θεωρείται από τα πιο in μαγαζιά της πόλης και μπράβο στην ΕΟΚ, που εκεί διοργάνωσε το εθιμοτυπικό τραπέζι για τους διαιτητές, του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία. Θα είχε μόνο καλά λόγια να γράψει ο Αριστείδης, αν δεν υπήρχαν χοντράδες.

Παρόντες στο φαγητό ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κι ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Ντίνος Σβερκούνος. Πώς είπατε; Η διοίκηση μιας ομοσπονδίας τρώει με τους διαιτητές του αγώνα της Εθνικής; Πρωτοτυπία παγκοσμίου επιπέδου. Ταυτόχρονα τεράστια αβλεψία από την πλευρά των διοικούντων. Φανταστείτε, δηλαδή, στον αντίστοιχο αγώνα με την Τουρκία να έτρωγαν οι διαιτητές με τον Χέντο Τούρκογλου. «Δόντια» θα βγάζαμε, λέει ο Αριστείδης.

Το δεύτερο (αντιαθλητικό) φάουλ

Πάμε παρακάτω, αν και δεν θα έπρεπε. Τους διαιτητές συνοδεύει (εθιμικό δίκαιο) ένας Έλληνας διαιτητής. Θα περίμενε κανείς τον Βασίλη Πιτσίλκα να εκτελέσει χρέη οικοδεσπότη, αλλά επιλέχθηκε ο αγαπημένος του προέδρου, Ηλίας Κορομηλάς.

Αλήθεια, υπάρχει λόγος να φύγει ένας διαιτητής από την Αθήνα, για να πάει στη Λάρισα, να έχει από κοντά τους διαιτητές; Δεν μπορούσε να το κάνει αυτό ο Πιτσίλκας; Ακόμα κι αν πει κανείς ότι ήθελε να τους μεταφέρει κιόλας, θα περίμενα να είναι στο τραπέζι (αντί του Σβερκούνου) ο Βασίλης.

Να περιμένετε κι αύριο νέα, ο Αριστείδης έχει κέφια (και υλικό). Και δεν θα περιμένετε άδικα, όπως περίμενε ο Νίκος Ζαβλανός. Ο έμπειρος παράγοντας είχε οριστεί ως Κομισάριος στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων, που θα γίνει στην Κρήτη. Κάποιος (ποιος Βαγγέλης;) έβαλε το χεράκι του να αλλάξει ο ορισμός, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον Ζαβλανό για την αλλαγή.

Απρέπεια, για πολλούς που βρήκαν τον Νίκο στη διαιτησία, δεν τους βρήκε. Κι όταν οι… χθεσινοί κονιορδίζουν, θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν το τίμημα, λέει με βεβαιότητα ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…