Κεντρική Διεθνή Λάσο: «Δύσκολο διάστημα για μένα, περήφανος που σήκωσα το τρόπαιο»

Λάσο: «Δύσκολο διάστημα για μένα, περήφανος που σήκωσα το τρόπαιο»

laso champion e1655708227216 jpg

Ο Πάμπλο Λάσο μπορεί να μην ήταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στους τελικούς, αλλά έδωσε το παρών στην απονομή του πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού πρωταθλήματος στην Ισπανία, καθώς με τη χθεσινή της νίκη με 81-74 κόντρα στη Μπαρτσελόνα, έκανε το 3-1 στη σειρά.

Ο Πάμπλο Λάσο, δεν καθόταν στον πάγκο της «βασίλισσας» λόγω του πρόσφατου σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε. Παρά τις συστάσεις των γιατρών, να αποφεύγει έντονες δραστηριότητες, ο Λάσο βρέθηκε στο game 4.

Στήριξε από κοντά την ομάδα του και ήταν αυτός που σήκωσε την κούπα στο τέλος. Ο ίδιος δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μένα, αλλά είμαι πολύ καλά. Το ότι σήκωσα αυτό το τρόπαιο σημαίνει πολλά για μένα. Και ήταν δύσκολο να το σηκώσω, γιατί είναι και βαρύ. Χαίρομαι όμως γιατί όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά».

«Κάποιες χρονιές μπορεί να κερδίζεις τα πάντα και να μη νιώθεις τόσο περήφανος και άλλες, όπως η φετινή, που μέχρι τώρα δεν είχαμε κερδίσει κάτι, αισθάνομαι πραγματικά πολύ περήφανος».

«Παίξαμε σε όλους τους τελικούς των διοργανώσεων που συμμετείχαμε κι αυτό μαρτυρά πολλά για αυτή την ομάδα. Γι’ αυτό και είμαι περήφανος για τη δουλειά μας και όσα δώσαμε όλοι μας φέτος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…