Κεντρική NBA NBA: Τα αποτελέσματα των πλέι οφ [vid]
NBA

NBA: Τα αποτελέσματα των πλέι οφ [vid]

NBA

Μεγάλες νίκες για τα Game 3 των πλέι οφ του NBA σημείωσαν Χοκς, Μπακς και Σανς. Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα οι ομάδες πήραν προβάδισμα με 2-1 νίκες επί των Χιτ, Μπουλς και Πέλικανς αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι καλύτερες φάσεις των πλέι οφ του NBA

Ατλάντα Χοκς – Μαϊάμι Χιτ 111-110 (2-1)

Οι Χοκς με οδηγό τον Τρε Γιανγκ κατάφεραν να πάρουν μεγάλη νίκη έστω και με έναν πόντο κόντρα στους Χιτ. Ο αθλητής των «Γερακιών» σημείωσε 24 πόντους, «κατέβασε» 4 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Με πολυφωνία προσπάθησαν να απαντήσουν οι παίκτες του Μαϊάμι, καθώς πρώτοι σκόρερ τους ήταν ο Χίρο με 24 πόντους, ενώ από 20 σημείωσαν οι Στρους και Μπάτλερ.

Σικάγο Μπουλς – Μιλγουόκι Μπακς 81-111 (1-2)

Οι Μπακς πέτυχαν μεγάλη νίκη μέσα στο Σικάγο επί των Μπουλς και έκαναν το 2-1 στα πλέι οφ του NBA. Για τα «Ελάφια» οδηγός ήταν ο Γκρέισον Άλεν με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Νιου Όρλινς Πέλικανς – Φοίνιξ Σάνς 111-114 (1-2)

Το υψηλού επιπέδου μπάσκετ χρόνια… δεν κοιτά. Ο πολύπειρος Κρις Πολ  από κοινού με τον Ντέιτον σημείωσαν 28 πόντους έκαστος και οδήγησαν τους Σανς στη 2η νίκη τους κόντρα στους Πέλικανς, παίρνοντας το προβάδισμα στα πλέι οφ του NBA. Από την άλλη ξεχώρισε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 30 πόντους, που όμως δεν έφτασε για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…