Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τραγωδία στον Εύοσμο: «Πάλευαν μιάμιση ώρα να σώσουν τον 15χρονο, μεγάλωσαν μαζί τα δυο παιδιά»

Τραγωδία στον Εύοσμο: «Πάλευαν μιάμιση ώρα να σώσουν τον 15χρονο, μεγάλωσαν μαζί τα δυο παιδιά»

Μάλια Καλλιθέα Μυλοπόταμο υπόθεση 42
Για μιάμιση ώρα έδωσαν μάχη οι γιατροί στο ΑΧΕΠΑ, που απ’ ότι φαίνεται δεν γνώριζαν ότι το τραύμα ήταν από πυροβολισμό, για να σώσουν τον 15χρονο από τον Εύοσμο. Συνελήφθη ο (επίσης) 15χρονος φίλος του που τον πυροβόλησε κατά λάθος και ο πατέρας του.

Η τραγωδία έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν ο ένας 15χρονος πυροβόλησε το φίλο του κατά λάθος, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο. Το παιδί έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι γιατροί στην αρχή δεν γνώριζαν πως τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας και οι γείτονες είναι σε κατάσταση σοκ, μετά από την τραγωδία, καθώς πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του. Συγκεκριμένα, τού πρότεινε να του δείξει τα όπλα που είχε ο πατέρας του και πήγαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, όπως επεξεργάζονταν τα όπλα, φαίνεται πως υπήρχε σφαίρα μέσα και το κακό έγινε.

Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Η αστυνομία για την τραγωδία στον Εύοσμο:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…