Κεντρική Γυναίκες Κύπελλο Γυναικών: Ώρα ημιτελικών, ώρα τιτανομαχίας

Κύπελλο Γυναικών: Ώρα ημιτελικών, ώρα τιτανομαχίας

Κύπελλο γυναικών

Στα Χανιά και την Κρήτη έχει επιστρέψει το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών. Το ebasket και ο Αναστάσης Κατσαβός είναι εκεί προκειμένου να σας μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων.

Την Πέμπτη μέσα σε ευχάριστο και λαμπερό κλίμα διεξήχθη η Συνέντευξη Τύπου. Σε αυτήν παρέστησαν οι προπονητές και αρχηγοί όλων των ομάδων, οι κ.κ. Νικολόπουλος και Βασιλειάδης εκ μέρους της ΕΟΚ, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Χανίων.

Στη συνέχεια άρχισε η τελευταία προπόνηση της κάθε ομάδας. Την αρχή έκανε η Ελευθερία Μοσχάτου, με την ομάδα του κόουτς Δεσποτάκη να μπαίνει πρώτη στο στίβο της προετοιμασίας για το Κύπελλο.

Έπειτα ακολούθησαν τα Χανιά, με την ομάδα του κόουτς Σόφτση να βάζει τις τελευταίες πινελιές για το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Σειρά είχε ο Ολυμπιακός. Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς προετοίμασε κατάλληλα τις παίκτριες του, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε τακτικό επίπεδο. Στην ομάδα του Πειραιά επικρατεί ενότητα και πολύ καλό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τελευταίος την προπόνησή για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για τις «πράσινες» και η ικανότατη κόουτς Καπογιάννη έπραξε τα δέοντα προκειμένου οι παίκτριές της να υπερκεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού.

Την Παρασκευή υπάρχουν δυο τιτανομαχίες με προορισμό το Κύπελλο

Μπροστά στα μάτια του φιλοθεάμονος κοινού θα διεξαχθούν δυο εκπληκτικά παιχνίδια. Στόχος το Κύπελλο, ωστόσο σειρά έχουν πρώτα οι ημιτελικοί.

Ελευθερία Μοσχάτου και Χανιά θέλουν μια «θέση στον ήλιο» του τελικού. Η αθηναϊκή ομάδα μετά τον αποκλεισμό της στα πλέι οφ θέλει να απαντήσει κερδίζοντας τις Κρητικιές στο «σπίτι» τους. Από την άλλη ο ΟΑ Χανίων φιλοξενεί τη διοργάνωση και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει περνώντας στον τελικό

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ελευθερίας Μοσχάτου και Χανίων θα διεξαχθεί στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το ERT Sports2.

Το Κύπελλο θέλει και το… ντέρμπι του. Σύμφωνα με την κλήρωση αυτό διεξάγεται στον ημιτελικό, με το ματς να αποκτά κομβική σημασία.

Ο Παναθηναϊκός είναι «με την πλάτη στον τοίχο» και θέλει να απαντήσει στο 2-0 που έχει δεχθεί από τον «αιώνιο αντίπαλο» σε ΣΕΦ και Λεωφόρο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις και να ξαναπάρει το Κύπελλο στα «αγαπημένα» του Χανιά, επαναλαμβάνοντας το θρίαμβο του 2019.

Ο ημιτελικός των «αιώνιων» θα διεξαχθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το ERT sports 2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…