Κεντρική Basket League Κολοσσός: Τα εισιτήρια με Άρη

Κολοσσός: Τα εισιτήρια με Άρη

Κολοσσός

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση των εισιτηρίων, περισσότερων πλέον, για τον αγώνα της Basket League με τον Αρη.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, μετά την αύξηση της χωρητικότητας των γηπέδων στο 50%, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη, για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS – ΑΡΗΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 στις 17:00

Τιμές εισιτηρίων:

Premium (Θύρες 1-2-4) 10€ – 5€ παιδικό 6-14 ετών
Θύρα 3 Οικογενειακή εξέδρα 1 ενήλικας 10€ (2 παιδιά δωρεάν έως 14 ετών)
VIP Gold 30€
VIP Πολυθρόνα Β’ Σειρά 50€
VIP Πολυθρόνα Α’ Σειρά 100€
***Η αγορά των παιδικών εισιτηρίων καθώς και των εισιτηρίων για την οικογενειακή εξέδρα, γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η KAE Κολοσσός H Hotels επισημαίνει στους φιλάθλους της πως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σας στον αγώνα:

*Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους τρεις (3) τελευταίους μήνες σε ισχύ, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο:

* Η είσοδος των ανεμβολίαστων ανηλίκων 4 έως 12 ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα και με την επίδειξη του πιστοποιητικού γέννησης.

* Η είσοδος των ανεμβολίαστων ανηλίκων 13 έως 17 ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR TEST εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή RAPID TEST εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα και με την επίδειξη του πιστοποιητικού γέννησης ή της ταυτότητας .

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση και η ακύρωση του εισιτηρίου δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid Tests

-Το εισιτήριο ή το εισιτήριο διαρκείας δεν μεταβιβάζεται σε φίλαθλο που δεν αναγράφεται το όνομά του στο εισιτήριο ή στο διαρκείας.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα. Η μη χρήση της, βάσει των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν, προβλέπει ποινές στις ομάδες, οπότε παρακαλούμε την πιστή τήρηση του μέτρου, όπως και των υπόλοιπων.

– Οι θύρες θα είναι ανοικτές δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

*Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους και online, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

– Online από το viva.gr.

– Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ. 2241022261) Τρίτη – Παρασκευή τις ώρες 10:00 – 14:00.

-Στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 13:00.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καντζούρης: Το «ευχαριστώ» του στον Κολοσσό και στους παίκτες

Ο Ηλίας Καντζούρης ευχαρίστησε την διοίκηση του Κολοσσού και τους παίκτες του μετά και το …