Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βεζένκοφ: «Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα, πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Βεζένκοφ: «Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα, πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Euroleague

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τη Βιλερμπάν κάτι το οποίο οφείλεται στην πολύ καλή άμυνα όπως τόνισε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο παίκτης των Πειραιωτών αναφέρθηκε παράλληλα και στο επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (23/12, 21:00) για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά. Παίξαμε ένα ακόμα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα, όπου καταφέραμε να περιορίσουμε τους δύο γκαρντ της Βιλερμπάν και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό το επίτευγμά μας διότι πραγματικά και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί μας περιμένει ένα πολύ σκληρό ματς.

Όλοι οι παίκτες, όλες οι ομάδες ενδεχομένως γνωρίζουν πως είμαι ένας καλός σουτέρ, οπότε πρέπει να βρω και άλλους τρόπους να βοηθήσω την ομάδα μου επιθετικά, για αυτό δουλεύω καθημερινά και σκληρά στην προπόνηση.

Όμως, αυτό που δεν θα κουραστώ να τονίζω συνέχεια, είναι πως τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα. Όταν παίζουμε καλά στην άμυνα όλα απλοποιούνται, γιατί στην επίθεση έχουμε πολύ ταλέντο και θα βρούμε τις λύσεις.

Το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Παναθηναϊκό, είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, όσο και αν αυτό δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία, σωματικά και πνευματικά πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…