Κεντρική NBA Τζέφερσον: «Όταν ο Γιάννης είναι στα καλύτερά του, δεν ξέρεις αν ευνοούνται οι υπόλοιποι»
NBA

Τζέφερσον: «Όταν ο Γιάννης είναι στα καλύτερά του, δεν ξέρεις αν ευνοούνται οι υπόλοιποι»

giannis antetokounmpo bucks suns

Ο παλιός παίκτης του NBA, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, εξέφρασε την άποψη ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν ευνοούνται πάντα, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον κληθείς να σχολιάσει του τελικούς του NBA στο ESPN, είπε πως ο όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σε καλή κατάσταση το παιχνίδι των “Ελαφιών” μπερδεύεται, σε αντιδιαστολή με την τακτική των Σανς όπου το παιχνίδι των Πωλ και Μπούκερ βοηθά το παιχνίδι των υπόλοιπων παικτών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέφερσον:

«Τι μπορούν να κάνουν οι Μπακς για να σταματήσουν τον Κρις Πολ και τον Μπούκερ; Εδώ είναι το θέμα, όταν ο CP3 είναι στα καλύτερα του, όλοι γύρω του στην ομάδα έχουν πλεονέκτημα. Όταν ο Γιάννης είναι στα καλύτερα του, όπως ήταν στο Game 2, δεν ξέρεις αν όλοι οι υπόλοιποι ευνοούνται.

Αυτό είναι που μπερδεύει σε αυτή την ομάδα των Μπακς, σε σχέση με αυτή των Σανς. Ας πούμε υποθετικά ότι ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης της σειράς και η λίστα συνεχίζεται με τουλάχιστον τρεις παίκτες των Σανς (Πολ, Μπούκερ, Έιτον). Αυτό δείχνει την ομάδα τους. Προσπαθώντας να σταματήσουν τους Μπούκερ και Πολ, προσπαθούν να σταματήσουν όλη την ομάδα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…