Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ To «ευχαριστώ» του ΕΣΑΚΕ στους συντελεστές της Basket League

To «ευχαριστώ» του ΕΣΑΚΕ στους συντελεστές της Basket League

esake protathlima 172410

Tο φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και επίσημα εχθές με την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό. Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση του θέλησε να ευχαριστήσει όλους συμμετείχαν στο διαφορετικό φετινό πρωτάθλημα, τις ΚΑΕ και τους χορηγούς.

Αναλυτικά:

«Η Stoiximan Basket League  της σεζόν 2020-21 ολοκληρώθηκε και το Διοικητικό Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ευχαριστούν όλους τους συντελεστές της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Ήταν η πιο περίεργη και δύσκολη χρονιά για το Πρωτάθλημα Ελλάδας και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της Stoiximan Basket League.

Πρώτα από όλα στις ΚΑΕ, τις διοικήσεις τους, στους αθλητές, προπονητές, γυμναστές και όλους τους λοιπούς εργαζόμενους και εθελοντές των ομάδων. Στους διαιτητές, κομισσάριους και κριτές. Στις αστυνομικές διευθύνσεις και τις υπηρεσίες φύλαξης. Στην Υγειονομική Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ και στους ιατρούς Οδυσσέα Παξινό, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο που διαμόρφωσαν και επικαιροποίησαν κατά την διάρκεια της σεζόν το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων, όπως, επίσης, στους ιατρούς των ΚΑΕ.

Στην ΕΡΤ, Χορηγό Επικοινωνίας, που αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο του Πρωταθλήματος με το φίλαθλο κοινό, το οποίο δεν μπορούσε να παρακολουθήσει από κοντά τις αναμετρήσεις. Στον Κεντρικό Χορηγό την STOIXIMAN, η οποία επέστρεψε στην Basket League στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Πρωταθλήματος.

Στην EKO, την κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελοειδών που βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του ΕΣΑΚΕ ως χορηγός είτε του Πρωταθλήματος είτε του All Star Game, στην Υδρόγειο Ασφαλιστική, εδώ και πολλά χρόνια «σύμμαχο» μας, στην Χορηγό Ενέργειας WATT+VOLT, στην Top Trends που προσφέρει τις μπάλες SPALDING ειδικά σχεδιασμένες για την Basket League και την AVANCE.

Λάθη και παραλείψεις ασφαλώς σημειώθηκαν στην διάρκεια της μεταβατικής αυτής χρονιάς. Υποχρέωση μας είναι να διορθώσουμε τα λάθη και να λύσουμε τα προβλήματα. Υποχρέωση μας προς τους φιλάθλους με τους οποίους ελπίζουμε να ανταμώσουμε την καινούργια αγωνιστική περίοδο στις εξέδρες των γηπέδων.

Με το τέλος της Stoiximan Basket League της σεζόν 2020-21, αρχίζει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με την διαδικασία προαδειοδότησης των ΚΑΕ, που θα γίνει για πρώτη φορά από τον ΕΣΑΚΕ, την διαμόρφωση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και εκείνου της διεξαγωγής των αγώνων, τα οργανωτικά ζητήματα του Πρωταθλήματος κ.ο.κ.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους».

  • Λαύριο - Απόλλωνας

    Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

    Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Το Μαρούσι στο 3ο του 2/2 με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη

To 2/2  με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη έκανε το Μαρούσι. Στις 6 Ιανουαρίου πέρασε από …