Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η συνέντευξη τύπου

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η συνέντευξη τύπου

Διαμαντίδης

Μέρα μετά από ότι είχε κανονικά προγραμματιστεί θα γίνει η συνέντευξη τύπου του Παναθηναϊκού, όπου οι Πράσινοι θα αναφερθούν σε όλα τα καυτά ζητήματα όπως αυτό του Ομπράντοβιτς, των συμβολαίων αλλά και των μεταγραφών. Η συνέντευξη προοριζόταν να γίνει την Τετάρτη (16/6), ωστόσο λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ θα πάρει αναβολή για την Πέμπτη.

Φυσικά, ο κόσμος της ομάδας αγωνιά να μάθει τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη σεζόν καθώς τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά. Αρχικά υπάρχει το θέμα που ακούγεται το τελευταίο διάστημα και αφορά την πιθανή επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Τριφύλλι, ενώ υπάρχει και γενικότερη δυσαρέσκεια με το έργο του Όντεντ Κάτας.

Παράλληλα, το θέμα των ανανεώσεων είναι πολύ σημαντικό, καθώς τα συμβόλαια των Παπαπέτρου και Μήτογλου ολοκληρώνονται από Έλληνες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Νέντοβιτς και Χεζόνια. Τέλος, θα γίνει αναφορά στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν το οποίο αναμένεται να είναι στην κατεύθυνση του περσινού (έσοδα – έξοδα), καθώς και για τις πιθανές μεταγραφές της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…