Κεντρική Διεθνή Τεόντοσιτς: Έχει ρήτρα για τις ομάδες της Ευρωλίγκας [pic]

Τεόντοσιτς: Έχει ρήτρα για τις ομάδες της Ευρωλίγκας [pic]

Eurocup Μίλος

Η Βίρτους Μπολόνια έφτασε στην κορυφή της ιταλικής λίγκας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και την εποχή του Μανού Τζινόμπιλι και βασικός υπαίτιος για αυτό δεν είναι άλλος από τον Μίλος Τεόντοσιτς. Η ποιότητας του Σέρβου είναι αδιαμφησβήτητη, ωστόσο με τις εμφανίσεις του απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορεί ακόμα να πρωταγωνιστεί ακόμα και στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, η Βίρτους θα πρέπει να λάβει σχετική ρήτρα από όποια ομάδα ενδιαφέρεται, όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο GM της ομάδας. Παράλληλα, ο Λούκα Μπαράλντι μίλησε και για τις πιθανότητες συμμετοχής της ομάδας στην Ευρωλίγκα του χρόνου, λέγοντας ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Αναλυτικά:

«Ο Μίλος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είναι ικανοποιημένος στην Μπολόνια και μπορεί να τελειώσει την καριέρα του εδώ».

Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, είπε: «Η ελπίδα είναι η τελευταία που πεθαίνει… Αξίζουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα, ειδικά μάλιστα έπειτα από το 4-0 στους τελικούς της Ιταλίας (σ.σ. στη σειρά με την Αρμάνι). Δυστυχώς, πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρουμε αλλά αν υπάρχει μια… χαραμάδα, θα γλιστρήσουμε μέσα»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…