Κεντρική Γυναίκες Προσφυγή στο δευτεροβάθμιο διοικητικό όργανο της ΚΕΔ από τον Ολυμπιακό

Προσφυγή στο δευτεροβάθμιο διοικητικό όργανο της ΚΕΔ από τον Ολυμπιακό

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της που έκανε αποδεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του δεύτερου τελικού.

Συνέχεια θα υπάρξει στο σήριαλ με το τι μέλλει γενέσθαι στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Το βράδυ της Κυριακής 16/5 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της που έκανε αποδεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του δεύτερου τελικού.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΚΕΔ έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού για το δίποντο της Ριντ στο φινάλε του πρώτου τελικού που θα έστελνε τον πρώτο τελικό στην παράταση, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του διαιτητή Καλδίρη να μετρήσει το καλάθι σε πρώτο χρόνο, πριν δηλαδή οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης ανατρέξουν στο YouTube του καναλιού του Ολυμπιακού που έκανε τη μετάδοση.

Ακολούθως, η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή του δεύτερου τελικού που ήταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής 16/5 και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωσε κάνοντας λόγο για πρακτική και ηθική δικαίωση. Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της, αποστέλοντας όλα τα απαιραίτητα αποδεικτικά στοιχεία όπως το φύλλο αγώνα, το video και φωτογραφίες που αφορούν το καλάθι της Ριντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Θεοδώρου [pic]

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φοράει η Χριστίνα Θεοδώρου. Κάτοικος Ιωαννίνων θα είναι τη ν…