Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ΜακΚίσικ, το «στοίχημα» που… πέτυχε

ΜακΚίσικ, το «στοίχημα» που… πέτυχε

mckissik

Ο Αμερικάνος ήταν φέτος ο παίκτης που ξεχώρισε στους «ερυθρόλευκους» και για το λόγο αυτό του ανανεώθηκε το συμβόλαιο πολύ πριν λήξει η σεζόν.

Σε μια ακόμα κακή χρονιά για τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να δουν και ένα θετικό, αφού ο Αμερικάνος που ήρθε από την Τουρκία στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, έδειξε φέτος ότι μπορεί να σταθεί κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Ο ΜακΚίσικ έγινε αμέσως αγαπητός για το πάθος που επιδεικνύει μέσα στα παρκέ, αλλά και τον τρόπο που παίζει το παιχνίδι! Δυναμικός παίκτης με φοβερή εκρηκτικότητα και δίχως ίχνος αμφιβολίας για τις ικανότητές του, ο Σακίλ κατάφερε με το «καλημέρα» να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των οπαδών της ομάδας του Πειραιά.

Όσο απογοητευτικά και να κύλησε η σεζόν για τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ αναγνώρισε τις προσπάθειες του Αμερικάνου και τον αντάμειψε με ένα νέο συμβόλαιο μεσούσης της σεζόν, κάτι που οι πρόεδροι δεν κάνουν.

Έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν με 10.7 πόντους Μέσο Όρο, 51.6 % στα δίποντα, 30.7 % στα τρίποντα και 71.6 % στις ελεύθερες βολές, ο ΜακΚίσικ απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να δώσει λύσεις.

Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που όταν ο Ολυμπιακός «κολλούσε» στο σκορ, ο ΜακΚίσικ τράβαγε το… κουπί μαζί με τον Σλούκα.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν λίρα… 100 από την Τουρκία και πλέον οι απαιτήσεις από τον Αμερικάνο αναμένεται να αυξηθούν, αφού θα είναι από τους παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν στο λιμάνι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…