Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Η Αθήνα ψηφίζει Φασούλα

Η Αθήνα ψηφίζει Φασούλα

Ο Παναγιώτης Φασούλας παίρνει ισχυρό προβάδισμα ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ, καθώς στο πλευρό του συντάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, όπως ανέφερε στον αέρα του OVER FM 104.9 ο Γιώργος Κογκαλίδης.

Μια είδηση η οποία αλλάζει τις ισορροπίες στις εκλογές της ΕΟΚ, που έρχονται έκανε γνωστή, στον αέρα του Over FM 104,9 ο Γιώργος Κογκαλίδης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα και η εξέλιξη αυτή δίνει το πάνω χέρι στον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή.

Στις ερχόμενες εκλογές τα περισσότερα σωματεία, που ψηφίζουν, είναι από την αττική και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) συντάχθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα λέει πολλά. Ο Γιάννης Αλεξόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την παράταξη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή για το Δ.Σ. της ΕΟΚ και η εξέλιξη αυτή φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο Παναγιώτης Φασούλας μ΄αυτήν την κίνηση κάνει… ματ στους αντιπάλους του, καθώς έχει δημιουργήσει στο πλευρό του μία πολύ ισχυρή ομάδα από την ΕΣΚΑ, καθώς ο Γιάννης Αλεξόπουλος δεν είναι ο μοναδικός, που τάχθηκε μαζί του. Συγκεκριμένα, σε προγενέστερο χρόνο το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, Κώστας Κώτσης, ανακοίνωσε κι αυτός την υποψηφιότητα του με τον Φασούλα.

Ακόμη ένα μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ και συγκεκριμένα η ειδική γραμματέας της Ένωσης, Κατερίνα Σπίνου, είχε ανακοινώσει τη στήριξη της στον Παναγιώτη Φασούλα. Όπως καταλαβαίνεται η πλειονότητα της ΕΣΚΑ είναι με τον Παναγιώτη Φασούλα και το γεγονός ότι σ΄αυτήν ανήκουν τα περισσότερα σωματεία, που έχουν δικαίωμα ψήφου, δίνει μεγάλο προβάδισμα στον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή, που διεκδικεί την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλεξόπουλου:

«Φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι του ερασιτεχνικού μπάσκετ,

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω επί δεκαετίες. Μαζί έχουμε βιώσει τις χαρές και τις λύπες που μας προσφέρει ο αθλητισμός. Μαζί βιώνουμε τις δυσκολίες που επισύρει η διοικητική ενασχόληση στα ερασιτεχνικά σωματεία, ιδιαίτερα υπό αυτές τις συνθήκες της πρωτόγνωρης κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία.

Πάντα προσέφερα και προσφέρω ανιδιοτελώς, με γνώμονα την πρόοδο του αγαπημένου μας αθλήματος. Παράλληλα αφουγκράζομαι την καθημερινή αγωνία και τον μόχθο όλων εσάς, των στυλοβατών του κινήματος του ερασιτεχνικού μπάσκετ.

Στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα είμαι υποψήφιος για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ζητώ την στήριξη σας. Η υποψηφιότητα μου έχει σκοπό να ενώσει και όχι να διχάσει, καθώς οι επερχόμενες εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Όλοι μας, δείχνουμε πιο ώριμοι από ποτέ να ξεπεράσουμε τη στασιμότητα, αλλάζοντας νοοτροπία και ελπίζοντας να κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Σε αυτή την μετάβαση, στη νέα εποχή της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, πιστεύω ακράδαντα ότι η ισχυρή προσωπικότητα του Παναγιώτη Φασούλα ως Προέδρου της ΕΟΚ, είναι εκείνη που μπορεί να συνθέσει το παλιό με το νέο. Εκείνη που θα ηγηθεί της προσπάθειας όλων μας για την επόμενη ημέρα. Εκείνη που – με τις κοινές μας αρχές και αξίες – θα οδηγήσει το άθλημα σε νέες επιτυχίες.

Είμαι πάντα δίπλα σας συνειδητά, με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Αλεξόπουλος

Υποψήφιος για Μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Μοιραίοι» και ήρωες

Το 7ο παιχνίδια της σειράς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς ήταν από εκείνα που …