Κεντρική NBA Λεμπρόν: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι Λέικερς»
NBA

Λεμπρόν: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι Λέικερς»

lebron james lakers warriors

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε πανέτοιμος για την μεγάλη “μάχη” στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA κόντρα στους Φίνιξ Σανς και ο «βασιλιάς» έγραψε στο Instagram πως «…Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι Λέικερς».

Μάλιστα, στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε τα σοφά λόγια του Θίοντορ Ρούσβελτ, ο οποίος είχε διαχωρίσει όσους προσπαθούν για κάτι μεγάλο από εκείνους που δεν τολμούν ποτέ τίποτα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεμπρόν:

«Δεν είναι ο κριτικός αυτός που μετρά: όχι αυτός που επισημαίνει έναν δυνατό όταν σκοντάφτει ή πού θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Τα εύσημα αξίζουν σε εκείνον που είναι μέσα στην αρένα, που το πρόσωπό του γεμίζει σκόνη, ιδρώτα και αίμα. Που παλεύει γενναία, που κάνει λάθη, που αποτυγχάνει ξανά και ξανά, γιατί δεν υπάρχει προσπάθεια χωρίς λάθος και αποτυχία. Αλλά και αυτός που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό. Που ξέρει από ενθουσιασμό και αφοσίωση, που αφιερώνεται σε έναν σκοπό που αξίζει, που στην καλύτερη περίπτωση γνωρίζει στο τέλος τον θρίαμβο ενός μεγάλου επιτεύγματος και στη χειρότερη, αν αποτύχει, τουλάχιστον το κάνει έχοντας τολμήσει, ώστε να μην ανήκει ποτέ σε αυτές τις κρύες και δειλές ψυχές που δεν ξέρουν τι σημαίνει νίκη ή ήττα».

%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CE%B9%CE%BC%CF%82 %CE%9B%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%81%CF%82

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…