Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Lockdown: Αυτή η περιοχή μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» και «πανηγυρίζει»

Lockdown: Αυτή η περιοχή μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» και «πανηγυρίζει»

Στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής, ο Νίκος Χαρδαλιάς –μεταξύ πολλών άλλων– ανακοίνωσε πως δύο περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο», δηλαδή σε καθεστώς σκληρού lockdown.

Πρόκειται για την Φωκίδα και τον δήμο Ανωγείων, ωστόσο ειδικά σε ό, τι αφορά την δεύτερη, σημειώθηκε το… παράδοξο πως η ανακοίνωση για το σκληρό lockdown ήρθε με… καθόλου γκρίνια.

Αφενός ο δήμος Ανωγείων το είχε ζητήσει από χθες, λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής εικόνας, αφετέρου μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά, ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, τόνισε μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA: «Είναι μία απόφαση προς τη σωστή κατεύθυνση για να υποχωρήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Κάθε μέρα καταγράφονται δύο με τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα. Με βάση τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά της περιοχής φαίνεται να υπάρχει σημαντική διασπορά».

Υπενθύμισε, μάλιστα, πως και ο ίδιος είχε ζητήσει να μπει επιτακτικά η περιοχή στο «βαθύ κόκκινο». «Πιστεύω να καταφέρουμε πλέον να περιορίσουμε τη διασπορά», σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Νωρίτερα φέτος η Ανάσταση

Νωρίτερα φέτος θα γίνει η Ανάσταση σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika.gr. Ο πρωθυπο…