Κεντρική A2 ΑΣ Καρδίτσας: Προπονήσεων συνέχεια και αναμονή (pic)
A2

ΑΣ Καρδίτσας: Προπονήσεων συνέχεια και αναμονή (pic)

Στην ενημέρωση ότι η ανδρική του ομάδα συνεχίζει και ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς στις προπονήσεις προχώρησε ο ΑΣ Καρδίτσας. Παράλληλα, στην σχετική ανάρτηση τονίζει ότι είναι σε φάση αναμονής των εξελίξεων για την επανέναρξη, κάτι που εξαρτάται από την πορεία της πανδημίας στην χώρα.

Αναλυτικά:

«Η ανδρική ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ολοκληρώνει την τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μετά τη διακοπή.
Η τρίτη εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώνεται για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου τις προπονήσεις, μετά από την αναγκαστική αποχή για διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών.
Με χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή και με σταδιακή αυξανόμενη ένταση στις προπονήσεις, η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα με κλειστά γήπεδα.
Στις προπονήσεις και τις δραστηριότητες της ομάδας τηρείται αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ κάθε εβδομάδα, ενώ στο προπονητικό μέρος, στόχος είναι η ομαλή και σταδιακή επάνοδος των αθλητών, χωρίς επιβάρυνση και τραυματισμούς.
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του συλλόγου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι ένα θέμα με πολλές παραμέτρους, που σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχει καθοριστεί ούτε ο χρόνος, αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, το οποίο να σημειωθεί πως διακόπηκε μετά την 5η αγωνιστική».

Η ανδρική ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ολοκληρώνει την τρίτη εβδομάδα προπονήσεων μετά τη διακοπή

Η τρίτη εβδομάδα…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Δημήρης Μαργέλης: Στον Οίακα Ναυπλίου ο 21χρονος

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α2 με την ομάδα του Οίακα Ναπλίου θα έχει ο Δημήτρης Μαργέλ…