Κεντρική A2 ΑΣ Καρδίτσας: Μεγάλος χορηγός το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα (pic)
A2

ΑΣ Καρδίτσας: Μεγάλος χορηγός το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα (pic)

Νέα δυνατή συνεργασία σε χορηγικό επίπεδο ανακοίνωσε ο ΑΣ Καρδίτσας, η οποία θα είναι με το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Η ομάδα της Θεσσαλίας πρόσθεσε στους μεγάλους χορηγούς της την hellenic coin, η οποία είναι η εταιρία που δημιούργησε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα από το 2015.

Αναλυτικά:

«Συμπαίκτης του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα

Το Hellenic Coin δίπλα στον αθλητισμό

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών, προστίθεται η εταιρεία Hellenic Coin, το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, που αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των συναλλαγών.

Το Hellenic Coin, αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος, που αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τάση της σύγχρονης οικονομίας. Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin, είναι να το εμπιστευτούν όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους.

Με ασφάλεια συναλλαγών, επενδυτική προοπτική και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, το Hellenic Coin αποτελεί μια νέα, δυναμική πρόταση στο χώρο των ψηφιακών συναλλαγών στους τομείς της λιανικής πώλησης, της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, καλωσορίζει με χαρά το Hellenic Coin στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών για την περίοδο 2020-2021, προσβλέποντας στο παρόν, αλλά και τη μελλοντική προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Ορφέας Στασινός: Μικρός στο μάτι, μεγάλος… στο παρκέ

Ο Ορφέας Στασινός μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι, λόγω του ότι είναι μικροκαμωμένος (1.…