Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Προχωρά το σημαντικό πρότζεκτ των Αγγελόπουλου-Λιόλιου για την δημιουργία νέων γηπέδων

Προχωρά το σημαντικό πρότζεκτ των Αγγελόπουλου-Λιόλιου για την δημιουργία νέων γηπέδων

Eνα από τα πλέον σημαντικά σχέδια που έχουν οι Βαγγέλης Λιόλιος και Δημήτρης Αγγελόπουλος, είναι η δημιουργία νέων γηπέδων σε όλη την Ελλάδα, κάτι που αν μη τι άλλο θα δώσει μια νέα πνοή όσον αφορά την ενασχόληση ακόμη περισσότερων νέων με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ηδη, ο ισχυρός άνδρας του Ικαρου Καλλιθέας, που θα “κατέβει” στις εκλογές της ΕΟΚ ως υποψήφιος σύμβουλος, είναι σε συζητήσεις με τον Λιόλιο για το συγκεκριμένο -σπουδαίο- πρότζεκτ.

Ο Αγγελόπουλος, μάλιστα, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως “οι επαφές με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ενδιαφέρον έχει υπάρξει και επίκεινται συναντήσεις με τους Δημάρχους των Δήμων Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας και Γλυφάδας‼ Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου project που με μπροστάρη τον Βαγγέλη Λιόλιο, σαν στόχο έχει την αναγέννηση όλου του ελληνικού αθλητισμού”.

Αναλυτικά, όσα γνωστοποίησε ο κ. Αγγελόπουλος:

“-To ελληνικό μπάσκετ δεν έχει ανάγκη από ευχολόγια και υποσχέσεις. Θέλει πράξεις και τις θέλει χθες! Με το άθλημα και τους ανθρώπους του να δοκιμάζονται αυτό που χρειάζεται είναι να δράσουμε άμεσα και να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα. Η δέσμευση για δημιουργία κλειστών γηπέδων δεν αποτελεί μία προεκλογική ευχή αλλά από τώρα έχουμε πιάσει δουλειά, ώστε αν η εκλογική διαδικασία φέρει τον Βαγγέλη Λιόλιο και εμένα στην ΕΟΚ να μην χαθεί ούτε μία ημέρα από την «αναγέννηση» του ελληνικού μπάσκετ.

-Με μεγάλη χαρά είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι για τα τέσσερα πρώτα γήπεδα που θα δοθούν για τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχουν βρεθεί οι πόροι, ώστε να προχωρήσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό μετά τις εκλογές. Οι πόροι προέρχονται από μία ομάδα χορηγών, στην οποία συμμετέχω κι εγώ τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά. Ήδη οι επαφές με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ενδιαφέρον έχει υπάρξει και επίκεινται συναντήσεις με τους Δημάρχους των Δήμων Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας και Γλυφάδας‼

-Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου project που με μπροστάρη τον Βαγγέλη Λιόλιο, σαν στόχο έχει την αναγέννηση όλου του ελληνικού αθλητισμού. Η αρχή γίνεται από την Αττική, όμως το όραμά μας είναι όλη η Ελλάδα να έχει κλειστούς αθλητικούς χώρους που θα μπορούν να εξυπηρετούν τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα δίνουν κίνητρο σε νέους αθλητές να ασχολούνται με το άθλημα‼️ Η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει όλες τις ομάδες ενωμένες γιατί έχουμε έναν κοινό στόχο… ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Θα μας βρουν μπροστά τους όσοι…»

Με αφορμή την άνοδο της Εθνικής Ανδρών στην παγκόσμια κατάταξη ξεπερνώντας την Γαλλία, ο υ…