Κεντρική Διεθνή Ο Ουίλτζερ λύτρωσε την Τουρκ Τέλεκομ! (vid)

Ο Ουίλτζερ λύτρωσε την Τουρκ Τέλεκομ! (vid)

Screenshot 2 770x480 1

Κάθε άλλο παρά εύκολο απόγευμα είχε η τέταρτη της τουρκικής λίγκας Τουρκ Τέλεκομ κόντρα στην 12η Μπούρσασπορ αφού λίγο έλειψε να χάσει εντός έδρας, ωστόσο κατάφερε και πήρε το παιχνίδι με 83-82. Και μπορεί να ενισχύθηκε με τους Μάρκους Φόστερ και Τζόνι Ο’ Μπράιαντ, ωστόσο ο Κάιλ Ουίλτζερ ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους τους 12 από τους οποίους τους πέτυχε στην τελευταία κρίσιμη περίοδο, ενώ πέτυχε και τρίποντο και φάουλ 14” πριν το τέλος. Πρώτοι σκόρερ για την Τουρκ Τέλεκομ ήταν οι Νικ Τζόνσον και Μουχάμεντ Μπαϊγκούλ, έχοντας από 20 πόντους έκαστος.

Αναφορικά με τα νέα αποκτήματα της ομάδας, και οι δύο έμειναν χαμηλά. Από την μια ο μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού είχε 6 πόντους και 3 ριμπάουντ σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής, με τον Ο’ Μπράιαντ να έχει 7 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για την Μπούρσασπορ ξεχώρισε ο εντυπωσιακός Σαγιόκ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 25 πόντους, έχοντας παράλληλα και 12 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…