Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έτσι έπεισε ο Ιτούδης τον Μπατίστ να έρθει στον Παναθηναϊκό! (vid)

Έτσι έπεισε ο Ιτούδης τον Μπατίστ να έρθει στον Παναθηναϊκό! (vid)

090113

H Ευρωλίγκα έδωσε στην δημοσιότητα το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο «Playing Overseas» που αναφέρεται στους παίκτες της που ζουν μακριά από το σπίτι τους και πως βιώνουν την κατάσταση αυτή.

Στο διάρκειας 26 λεπτών βίντεο συμμετέχουν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι Νικ Καλάθης, Άλεξ Αμπρίνες από πλευράς της Μπαρτσελόνα, ο Μάλκολμ Τόμας και η Μπριάνα Στιούαρτ, οι πρώην παίκτες της ΤΣΣΚΑ και νυν των Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο,  Άλεκ Πίτερς και Κάιλ Χάινς, καθώς και ο πρώην προπονητής τους στην ρωσική ομάδα, Δημήτρης Ιτούδης.

Μάλιστα, το επί χρόνια δεξί χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό προχώρησε σε μια πολύ ιδιαίτερη αποκάλυψης αναφορικά με το πως έπεισε τον Μάικ Μπατίστ να έρθει στον Παναθηναϊκό το μακρινό 2003, για να γράψει τελικά ιστορία κατακτώντας 19 ολόκληρα τρόπαια με το Τριφύλλι.

«Θέλεις πραγματικά να έχεις έναν ρόλο σε μια ομάδα με νοοτροπία νικητή που χτυπάει κάθε παιχνίδι; Αυτή ήταν η κουβέντα που του είπα.. Ήταν ένα τεράστιο κίνητρο για αυτόν, να καταλάβει δηλαδή πως δεν έχουν να κάνουν όλα με το χρήμα ή με ό,τι γράφεται στο χαρτί. Έχει να κάνει κυρίως με το πόσο πολύ θες κάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης στο ντοκιμαντέρ.

Δείτε ολόκληρο το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…