Κεντρική Γυναίκες Δημητράτου: “Ο άνδρας έχει δικαίωμα στην προπόνηση ενώ η γυναίκα όχι”

Δημητράτου: “Ο άνδρας έχει δικαίωμα στην προπόνηση ενώ η γυναίκα όχι”

dimitratou
Την άποψη της ότι στην Ελλάδα υπάρχει κατάφωρη διάκριση στον αθλητισμό μεταξύ των δύο φύλων εξέφρασε με ανάρτηση της στα social media η Εύη Δημητράτου. Η Team Manager του Ολυμπιακού, ανέφερε χαρακτηριστικά το γεγονός ότι στα άλλα δύο αθλήματα που επιτράπηκαν οι προπονήσεις αφορούσαν ανδρικά τμήματα, ενώ τόνισε ότι πλέον το μόνο που περιμένει από την Κυβέρνηση ώστε να αλλάξει άποψη είναι πράξεις.
“Σε άλλες χώρες επιβάλλονται πρόστιμα τα οποία με χαρά πληρώνουν οι « παραβάτες »διότι (πραγματικά) θέλουν να διορθώσουν την ανισότητα που υπήρχε στο παρελθόν.
Στην Ελλάδα φωνάζουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι με το γυναικείο αθλητισμό οτι γίνεται κατάφωρη διάκριση μεταξύ των δυο φύλων και η απάντηση της Κυβέρνησης είναι πως κάνουμε λάθος και πως για τα όσα συμβαίνουν ευθύνη εχουν οι λοιμωξιολόγοι και πως δεν εχει να κάνει με το φύλο.
Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου απαντήσει για ποιό λόγο και τα αλλα δυο αθλήματα που τους επέτρεψαν να κάνουν προπονήσεις απο τις 13 Δεκεμβρίου είναι αντρικά; Δυο αθλήματα που δεν είχαν και αυτά εξαρχής πρωτόκολλο με υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ οπως και εμείς, αλλά δεσμεύτηκαν να ακολουθήσουν ένα επικαιροποιημένο πρωτόκολλο, όπως ζητάμε να ακολουθήσουμε και εμείς, κατάφεραν και πήραν το πράσινο φως ενώ εμείς ακόμα όχι.
Ο λόγος είναι πια προφανής, ο άνδρας έχει δικαίωμα στην προπόνηση ενώ η γυναίκα όχι, ο άνδρας έχει δικαίωμα στο να εργάζεται ως αθλητής ενώ η γυναίκα όχι, ο άνδρας αθλητής δεν κολλάει Covid ενώ η γυναίκα αθλήτρια είναι αυτή που θα αλλάξει τις επιδημιολογικές ισορροπίες σε αυτή τη χώρα.
Για να μας πείσετε πλέον για το αντίθετο κύριοι θα πρέπει να δούμε πράξεις. Απο λόγια χορτάσαμε!”
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…