Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος ο Παύλος

Τέλος ο Παύλος

pavlos

Παρελθόν από τον Ίκαρο Καλλιθέας αποτελεί ο Γιάννης Παύλος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Τελεθριακό.

Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή, χωρίς να βιάζεται μιας και μπήκε “λουκέτο” στα πρωταθλήματα για τουλάχιστον ένα μήνα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας φρόντισε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Παύλο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Ήταν άλλωστε ο προπονητής που έφερε την ομάδα ξανά στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

«Coach σε ευχαριστούμε!!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον coach Γιάννη Παύλο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας. Πριν 2,5 χρόνια ανέλαβε τον Ίκαρο σε δεινή βαθμολογική θέση κ τα κατάφερε μαζί με τους αθλητές πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία να παραμείνει η ομάδα εύκολα στην Α ΕΣΚΑΝΑ.
Ο ίδιος και οι παίχτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές και μάλιστα αήττητοι και να πανηγυρίσουν την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες. Ήταν ένας απο τους σημαντικότερους αρωγούς για την ανάκαμψη της ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας. Το ήθος του και οι ικανότητες του αποτελούν εχέγγυα για την επαγγελματική του καριέρα.
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες! Τέλος η πόρτα της ομάδος μας θα είναι πάντα ανοιχτή».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…