Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: ” Η πνευματική ετοιμότητα θα καθορίσει τον νικητή”

Καμπερίδης: ” Η πνευματική ετοιμότητα θα καθορίσει τον νικητή”

kamperidis

Αναβλήθηκε δύο φορές ωστόσο αύριο (10/11, 17:00) επιτέλους θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή. Ο Σάββας Καμπερίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, αναφέρθηκε στο διάστημα απραξίας των ομάδων και τόνισε ότι η πνευματική ετοιμότητα θα κρίνει τον νικητή.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα των “κίτρινων”:

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (10/11, 17:00, ΕΡΤ3, ΕΡΤSPORTS) τον Ηρακλή, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον συμπολίτη, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε: «Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ηρακλής είναι μια καλή και αθλητική ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει αρκετά καλά. Ερωτηματικό για όλους είναι ο αγωνιστικός ρυθμός των ομάδων, καθώς οι συνεχείς αναβολές δεν βοηθούν τους παίκτες, οπότε η πνευματική ετοιμότητα και το ποιος το θέλει παραπάνω, θα καθορίσουν το νικητή».

Τεστ κορονοϊού, video και προπόνηση με απαρτία

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (09/11), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (10/11) αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Δημήτρης Σταμάτης πήρε μέρος κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του τεχνικού των “κίτρινων”.

Πριν την προπόνηση, τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και ακολούθησε ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…